Marxa de la Boira | Penelles

Esdeveniment

Marxa de la Boira | Penelles

Marxa de la Boira | Penelles
Recorregut curt Marxa de la Boira | Penelles
Recorregut llarg Marxa de la Boira | Penelles
Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots
Aquest 2020, la Marxa de la Boira es trasllada a Penelles, el poble del festival Gar Gar, sinònim d’art plasmat a cada façana i mural del poble, un autèntic museu d’art contemporani. Ennguany celebrem la 6a edició el diumenge, 12 de gener i apostem per oferir una samarreta de cotó original i que plasmi l’essència artística d’aquesta població. La Marxa de la Boira d’aquest any també pensarà en el territori amb alguna acció mediambiental com la que vam dur a terme a la Granadella el passat 2019.
La Marxa de la Boira inclosa dins del circuit de marxes saludables de Ponent marxa.cat, no competitiva i que inclou dos recorreguts circulars: un de curt de 13 km i un de llarg de 22 km. L’hora de sortida serà a les 9 del matí pel recorregut llarg i a les 9.10 del matí per al recorregut curt. El lloc de sortida serà des del Passeig de Josep Prenafeta i la participació és oberta tant a caminants com a atletes de totes les edats.

07.15h – Obrirem la Sala Social de Penelles

07.30h – Obrirem control inscripcions + entrega de polsera

08.30h – Tancament control inscripcions

09.00h – Inici de la Marxa de la Boira, recorregut llarg – sortida neutralitzada 

09.10h – Inici de la Marxa de la Boira, recorregut curt – sortida neutralitzada

11.30h – Obrirem últim avituallament – Tast de Cassola de tros d’hivern i vegetariana

12.00h a 14.00h – DJ’s

15.00h – Tancament del recinte, fi de festa.

 

RECORREGUT CURT · 13 km

El recorregut curt comença al Passeig de Josep Prenafeta a les 09.30 h puntuals – continua pel Camí de Moragues cap al camí de la Serra, puja per la serreta de Finestres cap al Tossal de Rocafinestres, continua cap a la Creu dels Tres Termes cap al camí Ral. Segueix per aquest camí fins trencar cap a la Serra de Bellmunt on es podran visitar les trinxeres dels Tossals de la Guerra Civil. Continua pel Camí de Lledoners cap a Bellmunt d’Urgell, continua per un sender fins al camí de Penelles a Butsènit d’Urgell i de volta cap a Penelles.

  • 1 avituallament – líquid i sòlid + tast de cassola a l’arribada
  • Distància total: 12,37 km
  • Desnivell positiu acumulat: 250 m +

CIRCUIT LLARG · 22 km

El recorregut curt comença al Passeig de Josep Prenafeta a les 09.00 h puntuals – continua cap al Camí de Castellserà a Butsènit d’Urgell. Baixem fins al Canal d’Urgell , passem pel costat dels Salts de Castellserà i segueix cap al camí de les Ventoses, Camí de Castellserà a Butsènit d’Urgell, continuem i passem pel costat del Tossal Roig, continuem pel Camí vell de Castellserà. Entrem a Montgai cap al camí de Bellcaire d’Urgell, es podran visitar les trinxeres dels Tossals de la Guerra Civil. Continua pel Camí de Lledoners cap a Bellmunt d’Urgell, continua per un sender fins al camí de Penelles a Butsènit d’Urgell i de volta cap a Penelles.

  • 4 avituallaments – líquids i sòlid + tast de cassola a l’arribada
  • Distància total: 21,80 km
  • Desnivell positiu acumulat: 374 m +

Trobareu més informació a Boira Experience!

Agenda d'activitats

gener

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Enquesta

Estàs a favor de l'anomenat 'pin parental'?