Marxa de l'Or

Esdeveniment

Marxa de l'Or

Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots
La Creu Roja a les Garrigues organitza el proper dia 21 de maig la quarta edició de la Marxa de l’Or, una caminada solidària que recull diners per destinar-los als projectes de lluita contra la pobresa i l’exclusió social que l’entitat desenvolupa.

El preu de la inscripció a la marxa és de 10 euros i cadascun dels participants rebrà amb la inscripció una butlleta del Sorteig d’Or de la Creu Roja, a banda dels diferents avituallaments, l’esmorzar i un detall sorpresa. Els fons recollits de la venda de les butlletes del Sorteig d’Or es destinaran als projectes d’ajuda humanitària que l’entitat duu a terme a les Garrigues, i sobretot, als projectes de lluita contra la pobresa i l’exclusió social, enmig de l’actual context.

La Marxa de l’Or compta amb un gran suport institucional per part de l’Ajuntament de les Borges Blanques, el Consell Comarcal de les Garrigues, la Diputació de Lleida, el departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, així com del Consell Esportiu de les Garrigues, del Centre Excursionista Borges. També han col•laborat una vintena d’empreses, sobretot de la comarca.

Enguany la Marxa de l’or proposa 3 circuits de 15, 13 i 8 quilòmetres adequats als diferents participants. Totes tres rutes sortiran des del Terrall de les Borges Blanques i el seu recorregut permetrà descobrir interessants i atractius paratges de les Garrigues com el Mirador del Rispa o bé les Roques Guàrdies. Les persones interessades poden inscriure’s directament a la seu de la Creu Roja a les Garrigues, a la Llibreria quaderns, a la perruqueria canina Can Laura de Les Borges Blanques o bé el mateix dia però a quarts de vuit del matí al mateix lloc on començarà la caminada.

La Creu Roja ja ha iniciat la Campanya del Sorteig de l’Or de 2017, un sorteig amb el que l’entitat recapta fons per desenvolupar els seus projectes socials i humanitaris. En aquesta 38ena edició del Sorteig d’Or, que es celebra el 21 de juliol, la Creu Roja mobilitzarà de nou el seu voluntariat, socis i sòcies, personal, empreses i organitzacions associades en la venda de butlletes del Sorteig.

Agenda d'activitats

juny

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Enquesta