Marxa Mascançà

Esdeveniment

Marxa Mascançà

Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots
La 6a Marxa popular Mascançà de Linyola és una marxa popular no competitiva que organitza el Club Excursionista Linyola -CELi– amb col·laboració de l’Ajuntament de Linyola.

Aquesta marxa transcorrerà part del recorregut pel magnífic entorn natural de l’Estany d’Ivars i Vila-Sana i també entre mig de les vinyes del Castell del Remei podent gaudir d’uns hàbits de vida saludables com és caminar o córrer i alhora de la natura.

La 6a edició de la Marxa Mascançà formarà part per 3r any consecutiu del circuit de marxes populars saludables “Marxa.cat” 2019, promogut per l’Associació Atlètica Km0 Ponent, ja que ens uneixen els mateixos valors que des del Club Excursionista Linyola entenem el que ha de ser una marxa: una activitat no competitiva, de ritme lliure i per tant obertes al gran públic, de totes les edats, i pensades per fer-les tan corrent com caminant.

Una marxa és també cultura, salut, valors, compromís amb el territori i en tot cas és una activitat perquè en gaudeixi aquell/a que hi participa. A més és una aposta clara i pública als hàbits saludables –pràctica de l’esport i alimentació saludable– i el compromís del respecte amb el nostre entorn.

Per a més informació, clica aquí

Agenda d'activitats

maig

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Enquesta