Marxa Natura

Esdeveniment

Marxa Natura

Marxa Natura
Marxa Natura
Marxa Natura
Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots
Marxa Natura és una activitat no competitiva que busca potenciar la relació i la convivència entre la gent, alhora que, gaudeixen dels valors paisatgístics naturals, afavorint l’opinió crítica en contra de la destrucció del medi ambient. Aquesta neix aquest 2020 de la mà d’Ipcena, una entitat ambiental que també realitza Fira Natura a finals del mateix mes de febrer, els dies 28, 29 i l’1 de març, i és una fira dedicada al medi ambient i la qualitat de vida.
La Marxa Natura té l’objectiu d’afavorir la participació social en una activitat doblement saludable:
Saludable en l’alimentació; tots els productes que oferirem als avituallaments provindran d’agricultura ecològica.
Saludable en la descoberta; en gaudir de paisatges, alguns segurament desconeguts fins ara i de gran valor ambiental que contrastaran amb altres de transformats.
  • Ruta Cigonya (12 km)

La Cigonya, la marxa curta, apta pràcticament per a tothom, que visitarà una part de l’espai natural de Torre Ribera al municipi de Lleida, situada al límit est del terme municipal. Podeu veure la ruta de forma interactiva en aquest enllaç.

  • Ruta Trenca (20 km)

El de La Trenca, el recorregut més gran que també visitarà l’espai natural de Torre Ribera i sobrepassarà els límits del terme municipal de Lleida vorejant el municipi dels Alamús.
Podeu veure la ruta de forma interactiva en aquest enllaç.


Cal triar, especialment tenint el compte la nostra condició física, el recorregut que sigui més adient. Els dos recorreguts coincideixen en el punt de sortida i arribada.

L’hora de sortida pels dos recorreguts, serà des del punt de sortida on hi haurà el primer avituallament, al polígon del Camí dels Frares (carrer M cantonada amb carrer D) i serà entre les 9:30 i les 10 del matí

Les indicacions per seguir el recorregut seran:

  • Línia blava el recorregut de la cigonya
  • Línia groga el recorregut llarg de la trenca.

Els dos recorreguts coincideixen en alguns trams, i per tant les indicacions dels dos recorreguts aniran agrupades en aquests casos.

Agenda d'activitats

octubre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 

Enquesta