Marxa Popular del Baix Sió

Esdeveniment

Marxa Popular del Baix Sió

Marxa Popular del Baix Sió
Marxa Popular del Baix Sió
Patrocinadors: 
Lloc: 
Montgai
Data: 
diumenge 23 de maig 2021
Preus: 
2€
Població: Montgai
Mitjana: 4 - Total: 1 vot

La Marxa del Baix Sió forma part del marxa.cat, circuit saludable de ponent, i és una invitació a descobrir un territori massa proper, amb tants secrets que demana ser trepitjat justament al teu ritme i amb els que més estimes, caminant o corrent, però sempre molt atent a tot allò que veuràs i sobretot sentiràs. La Marxa coincidirà amb la 12a edició de Net, la Fira del Sabó de Montgai que també us espera!

La ruta ens permetrà compartir un patrimoni ric i divers. El patrimoni geològic entre la plana de Lleida i els Pirineus, el patrimoni natural amb zona de protecció d’aus i mosaics de colors, i finalment el patrimoni cultural, amb una fira del sabó que us espera just acabada la marxa.

Si vols trobar més informació sobre la Marxa Popular del Baix Sió, clica aquí.

Per consultar el programa de 'Net, Fira del Sabó', clica aquí.

  • A partir de les 8:00 h fins a les 19:00h
  • Enguany la marxa es podrà realitzar a l’hora que vulgueu. No obstant això, la sortida serà a partir de les 8:00 h i la MARXA es donarà per finalitzada a les 19:00 h.
  • La sortida i arribada serà a la Plaça Prat de la Riba.

Des de l’entitat organitzadora apostem per reprendre, amb la nova normalitat, les marxes saludables, no sols com una mena de mecanisme d’alliberament tan necessari per a la societat, sinó que també per potenciar tots els valors que l’esport ens aporta. Tot això sense obviar les mesures de seguretat necessàries perquè les marxes siguin 100% segures, tant per als participants com per als acompanyants que vénen a animar als seus familiars.

  • Els participants i voluntaris, amb el fet d’inscriure’s confirmen que no ha patit COVID-19 en els 14 dies anteriors a la prova i tampoc haver estat amb una altra persona que hagi pogut tenir símptomes.
  • Enguany la marxa es podrà realitzar a l’hora que vulgueu, d’aquesta manera evitarem aglomeracions.
  • Per minimitzar els punts de contacte, aquest any NO hi haurà avituallaments. Per tant, et recomanem portar una cantimplora amb aigua i aliments de proximitat, també d’ecològics i saludables.
  • No oblidis recollir el teu obsequi.

El recorregut no presenta cap dificultat destacable. És molt important que respecteu la ruta.

  • Ruta Sisó: 13,1 km / 2 € 

Agenda d'activitats

maig

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Enquesta