Música Nocturna - Cloenda XVI Festival Musiquem Lleida

Esdeveniment

Música Nocturna - Cloenda XVI Festival Musiquem Lleida

Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

La nit, la foscor, la falta de llum podrien ser els mots amb què descrivim els nostres sentiments durant la pandèmia. Recordarem aquesta època fosca amb obres que homenatgen la nit. Les serenates i els nocturns eren peces musicals de petit format dedicades a ser interpretades al vespre. Representants d’aquest gènere són la Petita serenata nocturna i els Sis nocturns de Mozart. Per altra banda, gaudirem del recull de temes del musical El Fantasma de l’òpera d’A. Lloyd Webber, on el personatge principal viu amagat a la foscor dels soterranis de l’òpera de París i sosté que és en la foscor on la música pren la veritable força.

El concert 'Música Nocturna’ se celebrarà el diumenge 3 d’octubre a l’Auditori Enric Granados, a les 19 hores, i tancarà la XVI edició del Festival Internacional Musiquem Lleida! El concert l’interpretarà la formació LleidArt Ensemble, acompanyada de la CoralShalom, organitzadora del Musiquem Lleida, i l’UniCorn-Cor de la Universitat de Lleida, tots ells dirigits per Robert Faltus. L’actuació es repetirà els dies 17 i 23 d’octubre a Guissona i Juncosa, respectivament.

Aquest és un espectacle programat dintre del marc de La Temporada a l'Auditori Enric Granados i el Festival Internacional Musiquem Lleida!

megabanner2_espectacles

Agenda

novembre

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?