Passió Medieval de Cervera

Esdeveniment

Passió Medieval de Cervera

Passió Medieval de Cervera
Passió Medieval de Cervera
Patrocinadors: 
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots
La reconstrucció dramàtica de La Passió Medieval, de més de dos hores de durada, és tan fidel que transporta l’espectador directament a l’època medieval. La funció es realitza al mateix espai on es portava a terme, la parròquia de Santa Maria de Cervera.
La il·luminació és totalment natural, a través dels vitralls del temple durant la tarda i amb espelmes. El text es recita en català antic, de la versió original del 1534 recuperada al segle XX per Agustí Duran i Sanpere i la seua filla Eulàlia. I vestits i escenografia també reprodueixen els de l’època després d’un treball d’investigació per recuperar els manuscrits originals.
La funció d’aquest any serà força especial, i és que tindrà com a espectadors a reconeguts historiadors europeus, ja que la Passió Medieval de Cervera acull una jornada del congrés internacional de passions medievals amb la visualitza. La Passió Medieval és una iniciativa d’un gran valor artístic i històric ja que és l’única funció que es té constància a nivell europeu on es representa aquest passatge de la Bíblia de forma totalment fidel a com es feia al segle XVI.
D’aquesta manera, l’espectador es trasllada directament a l’ambient medieval en una experiència única i totalment immersiva per viure un dels passatges més importants i coneguts de la història.

Per a més informació, clica aquí.

megabanner2_espectacles

Agenda

agost

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?