Revetlla de Sant Joan l El Palau d'Anglesola

Esdeveniment

Revetlla de Sant Joan l El Palau d'Anglesola

Revetlla de Sant Joan l El Palau d'Anglesola
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

El Palau d'Anglesola celebra aquest 2020 una Revetlla de Sant Joan adaptada a les circumstàncies de la Covid-19, però igual de festiva.

Els seus veïns podran gaudir de la nit més màgica, acompanyats de familiars i amics amb un màxim de 20 persones a la fresca. Durant el sopar es duran a terme les votacions virtuals dels hereus i les pubilles 2020.

Des de l'Ajuntament s'adverteix de l'ús de mascareta, distància de seguretat d'1,5 metres, rentat de mans sovint, preferència per activitats a l'aire lliure i sense aglomeracions. Destaca la rebuda de la flama del Canigó que recorrerà els carrers i places de la vila per part de corredors i ciclistes. La flama es distribuirà en diferents punts de la vila perquè els veïns puguin encendra-la i portar-la a casa seva perquè presideixi el sopar i la revetlla casolana.

Finalment tindrà lloc l'encesa col·lectiva de bengales i petards. Les bengales es poden aconseguir gratuïtament a la biblioteca municipal, en recollir un llibre de préstec, o també participant en els relleus de la Flama del Canigó.

- 19:45 h, repic de campanes per rebre la Flama del Canigó i lectura del Manifest per part dels hereus i les pubilles, des dels altaveus de la vila.
- 20:00 h, relleus amb la Flama del Canigó pels carrers del poble.
- Revetlla a la fresca amb família i amics en grups de màxim 20 persones. Per encendre una foguera s'ha de demanar autorització a l'Ajuntament. 
- Durant el sopar s'obriran les votacions virutals per elegir als hereus i les pubilles 2020
- 23:00 h, Sarau al Palau, encesa col·lectiva de bengales i petards cadascú des de casa seva. 

megabanner2_espectacles

Agenda

juny

dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 

Enquesta

S'hauria de contemplar la violència vicària com a violència de gènere?