Rodi Mitja Marató Lleida

Esdeveniment

Rodi Mitja Marató Lleida

Teaser Rodi Mitja Lleida 2019
Rodi Mitja Marató Lleida
Rodi Mitja Marató Lleida
Rodi Mitja Marató de Lleida
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Mitjana: 5 - Total: 1 vot
La Rodi Mitja Marató Lleida celebra el proper 17 de novembre de 2019 la seva 27a edició! L’èxit d'anys anteriors revalida la Rodi Mitja Marató com un dels esdeveniments esportius més esperats de la ciutat de Lleida. A més, s’ha convertit en la segona marató més ben valorada i la quarta amb major assistència de tota Catalunya. Aquest any, el recorregut de la Rodi Mitja serà de 21,097 kilòmetres sobre un circuit homologat per la Federació Catalana d’Atletisme. Serà puntuable per a les Mitges de Ponent i la Lliga Ponent. El mateix dia a les 9:30h, una hora abans de la sortida de la Rodi Mitja Marató, també se celebrarà la cursa Pedrol Mairal de 5km. Per tant, el tret de sortida de la Rodi Mitja serà a les 10:30h. Les dues sortides tindran lloc a l’Avinguda Rovira Roure, davant del gimnàs Ekke.
No ho dubtis més i apunta't-hi!
 • Dissabte 16 de novembre

9:45h Recollida de dorsals Curses Infantils | Patí de l’escola Pràctiques II

10:30h Curses infantils per a nens i nenes de 3 a 11 anys

12:00h Zumba solidari (entrada 1 € en benefici de la Fundació Renal Jaume Arnó)

De 10:00h a 14:00h i de 17:00h a 20:00h Recollida de dorsals Cursa 5K Drs. Pedrol Mairal i Rodi Mitja Lleida | Gimnàs Ekke (Entrada costat del restaurant LOLA)

 • Diumenge 17 de novembre

De 8:15h a 9:15h Recollida de dorsals Cursa 5K Drs. PedrolMairal | Gimnàs Ekke (Entrada pel costat del restaurant LOLA).

De 8:15h a 10:00h Recollida de dorsals Rodi Mitja Lleida | Gimnàs Ekke (Entrada pel costat del restaurant LOLA).
 
9:30h Sortida de la cursa 5K Drs. PedrolMairal. Uns segons abans sortiran carritos de nadons i cadires de rodes.

10:30h Sortida de la Rodi Mitja Lleida. Uns segons abans sortiran carritos de nens i cadires de rodes.

13:15h Lliurament de premis

 • PÀRQUING: Tots els corredors podran utilitzar el pàrquing del camp d’esports.
 • GUARDA-ROBA: Estarà situat en el mateix punt de la recollida de dorsals. Amb el teu dorsal et donarem un adhesiu que hauràs de ficar a la teva bossa. Només s’acceptarà una bossa per corredor.
 • DUTXES: Els corredors és podran dutxar al pavelló Onze de setembre, en un vestuari disponible abans i després de la cursa. Els WC estaran situats a la zona de sortida.
 • AVITUALLAMENT DE META: Un cop traspassada la línia de meta se li farà entrega al corredor d’una ampolla d’aigua, una beguda energètica, coca-cola, coca i fruita.
 • SERVEI DE FISIOTERÀPIA: Per als participants de la Rodi Mitja Lleida i Cursa 5k Drs. PedrolMairal abans i desprès de les curses.
 • RECORREGUT HOMOL·LOGAT per la Federació Catalana d’Atletisme. Les marques aconseguides tindran caràcter oficial a Catalunya i seran vàlides per sortir al rànquing català.
 • SENYALITZACIÓ DEL CIRCUIT I PUNTS QUILOMÈTRICS: El recorregut estarà degudament senyalitzat en la seva totalitat. També hi haurà marcat cada punt quilomètric amb una senyal vertical, com també estarà marcat al terra.
 • PUNTS D’AVITUALLAMENT: En total hi haurà 3 punts d’avituallament, cada 5 Km, per atendre les necessitats dels corredores. (km 5 – 10 y 15). En aquests punts tindrem aigua.
 • CONTROL INFORMÀTIC I DE XIP: A efectes de controlar el pas de corredors i disposar d’una classificació ràpida i real, l’organització contarà amb el sistema Champion Chip, mitjançant l’empresa Iter 5. Hi haurà un punt de cronometratge al km 5 – 10 – 15 – 20 i meta.
 • RESULTATS ON-LINE. Els corredors podran consultar el seu resultat i classificació al moment de creuar la línia de meta. Ja no hauran d’esperar a veure els resultats publicats en paper. I també, els espectadors podran seguir la evolució dels atletes a través de la pàgina web, amb classificació real en cada punt de cronometratge especial (5 – 10 – 15 – 20).
 • FURGO-ESCOBA: L’organització ficarà una furgoneta per recollir i traslladar als corredors que per alguna lesió, no puguin seguir en cursa. Aquesta furgoneta anirà a cua de cursa i portarà als corredors al punt de sortida, arribant després de l’últim corredor. Aquest servei no es per aquells corredors que físicament no puguin continuar, si no pels corredors que pateixin alguna lesió en cursa.
 • CORREDORS GUÍES A TEMPS DE PAS FIXE: L’organització ficarà a disposició dels corredors un grup d’atletes experimentats que aniran marcant un ritme fix durant la cursa per assegurar una marca. Aquest atletes portaran una bandera i una samarreta identificativa amb el temps amb el que arribaran a meta: 1:24, 1:30, 1:35, 1:40, 1:45, 1:50, 1:55 i 2:00 hores.
 • ENTRENAMENTS: Es ficarà a disposició de tots els atletes unes planificacions d’entrenaments estàndards per poder assolir l’objectiu a la cursa, començant el 2 de setembre.
 • CURSA PROTEGIDA. La cursa comptarà amb un protocol sanitari per poder atendre qualsevol incidència que pugui tenir algun corredor i/o espectador. Ja sigui a la zona de sortida o pel recorregut.

Descarrega el recorregut al teu mòbil! 

Porta el recorregut al teu mòbil

Agenda d'activitats

novembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?