Els Pets

Esdeveniment

Els Pets

Sense programacions vigents
Compra d'entrades
5
Mitjana: 5 - Total: 2 vots
Els de Constantí es retrobaran amb els seus seguidors per celebrar trenta anys d’èxits amb l’espectacle Els Pets 3.0. Gira de cambra. El grup es reforça de manera estable amb una secció de corda i vent anomenada La Gran Orquestra Petita. Amb aquesta secció reduïda, els músics expliquen que volen defugir molt conscientment lectures en clau simfònica per anar a buscar subtils nous colors musicals que embolcallin les cançons de sempre, i alguna d’oblidada, per a teatres i auditoris.

La nit de Nadal de l’any 1985, tres joves de Constantí –Lluís Gavaldà, Joan Reig i Falin Cáceres– decideixen crear un grup: Els Pets. Acompanyats d’un parell de veus femenines com a coristes –Les Llufes–, el conjunt comença a tocar per la seva comarca davant un públic incondicional que assisteix a tots els concerts.

L’any següent, Els Pets graven una maqueta a Tarragona amb 16 cançons pròpies. Les actuacions són cada vegada més freqüents i la formació de rock grava el seu primer disc: Els Pets (Discmedi, 1989). Amb aquest àlbum es donen a conèixer gràcies als seus ritmes frescos i a les seves lletres, compromeses, provocadores i dotades de gran sentit de l’humor.

Cada disc nou d’Els Pets és un èxit. Omplen concerts per tota la geografia catalana, reben multitud de premis, creen sintonies per a TV3, són protagonistes d’un programa especial de la BBC sobre el rock català i esdevenen un dels grups més coneguts de tots els temps d’aquest estil musical.

megabanner2_espectacles

Agenda

setembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 
 

Enquesta

Quina opinió et mereix el transport públic a Lleida?