Festa Major de Maig de Lleida

Esdeveniment

Festa Major de Maig de Lleida

Sense programacions vigents
Compra d'entrades
5
Mitjana: 4.5 - Total: 2 vots

ZOO, Oques Grasses, Ginestà, Maika Makovski, Maria Arnal & Marcel Bagés i La M.O.D.A, són algunes de les formacions que actuaran a la Festa Major de Maig de Lleida, que tindrà lloc del 7 a l'11 de maig. La ciutat recupera la celebració després de suspendre-la el 2020 per la pandèmia amb un programa que aposta pel talent emergent, local i presència femenina, i també hi té un paper destacat la cultura popular.

La Paeria recorda a la ciutadania la importància de l’acompliment de les normes d’accés als espectacles de la Festa Major, així com les condicions COVID-19 per assistir-hi. També s’incideix que és obligatori presentar l’entrada reservada prèviament amb el QR per accedir als actes i concerts, preferentment en format mòbil i no en paper. En aquest sentit, es fa una crida a les persones que van reservar les seves entrades però que van rebre el mail amb entrades sense QR que aquestes no seran vàlides per accedir-hi als espectacles. Per tant, han d’accedir al seu espai personal d’Entràpolis, a l’apartat entrades, on se les han de descarregar novament

Atesa la situació sanitària, els aforaments són limitats i per accedir als actes gratuïts de Festa Major, caldrà fer reserva prèvia via online o via telefònica al telèfon 973 67 80 57 (operatiu a partir del 27 d’abril: de dimarts a dissabte d’11 h a 13 h i de 17.30 h a 19.30 h fins a exhaurir localitats).

  • Les reserves s’obriran el dia 27 d’abril a les 17 h i es tancaran el mateix dia de celebració de cada esdeveniment o fins a exhaurir localitats

  • Màxim 5 localitats per reserva. Si us plau, reserveu només les localitats que utilitzareu.

  • Porteu les reserves en pdf o format mòbil en els vostres dispositius electrònics, estalviareu paper i evitareu possibles mitjans de contagi.

  • Segons la normativa vigent, totes les reserves hauran d’anar associades a un nom i un número de telèfon per poder tenir un registre d’assistències.

  • Per evitar aglomeracions, es permetrà l'accés al recinte, de manera esglaonada i d’acord amb les instruccions del personal autoritzat.

  • Es prega puntualitat. Un cop iniciat l’espectacle no es garanteix la validesa de la reserva.

megabanner2_espectacles

Agenda

setembre

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30