La columna

La columna

Els nostres Reixos

05-01-2015
Els nostres Reixos

Aquest 2015 el portal Lleida.com farà 15 anys. Plena adolescència per aquest portal, una edat a la que, amb la volatilitat de molts projectes de l’entorn .com, pocs poden dir que hi han arribat. Nosaltres ens en sentim molt orgullosos d’haver-ho fet i ara tenim ganes d’anar-nos fent grans i assolir la majoria d’edat ben aviat.

A finals del passat febrer vam llençar el nou projecte, amb canvis importants de rumb, nova imatge i logotip i un nous continguts. Volem ser, en la mesura que ens ho permeteu, el vostre punt de referència en l’actualitat i els esdeveniments que passen al nostre territori. Sempre a mà. Aquest portal s’ha creat en un ecosistema variable i que s’adapta al vostre món multi plataforma. És igual que sigueu davant la vostra pantalla d’ordinador o portàtil, amb la tauleta al sofà o passejant amb el vostre mòbil a les mans, o que us informeu a través de les nostres xarxes. Els continguts de Lleida.com els tindreu sempre a un clic, ja siguin cinemes, concerts, obres de teatre, exposicions i esports. I més que n’arribaran.

Treballem sense parar per anar obrint nous canals, continguts i buscant sempre allò que vosaltres ens demaneu. I sempre amb una mirada posada en el món econòmic, establint ponts de contacte entre particulars i empresa, empresa i particulars. Perquè en aquest petit racó de món s’hi fa del bo i millor, i ara és moment de donar-hi més suport que mai. Nosaltres hi volem dedicar-hi els màxims esforços i treballarem per a que així sigui.

Així doncs, a la nostra carta als Reixos, que són els de cada poble i ciutat de les terres de Lleida, hi demanem que aquest 2015 vingui carregat de bones idees, més notícies, més projectes, més iniciatives, més economia i, sobretot, més Lleida (punt com).

Un agraïment a tots els que ens doneu suport incondicional.

PD: Algú sap si el carbó és comestible?

Joan Teixidó
Lleida.com

Agenda

gener

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Enquesta

Estàs a favor de l'anomenat 'pin parental'?