Aprèn anglès aquest estiu

Tel: 973 270 909
ENGLISH ESTUDI CENTRE Avinguda Prat de la Riba, 16 · 25004 Lleida, Lleida · Tel: 973 270 909

Aprèn anglès aquest estiu

dilluns 31 de maig 2021
Aprèn anglès aquest estiu

A l'acadèmia d'anglès English Study Center ofereixen cursos intensius per la preparació d'exàmens oficials del nivell C1 d'anglès. El primer curs es realitzarà la primera quinzena, del 2 al 15 de juliol i el segon curs es realitzarà la segona quinzena que correspon del 16 al 29 de juliol, ja que la convocatòria de l'examen és el 30 de juliol. Hi haurà dos torns, de 9:30 h a 11:30 h i d'11:45 h a 13:45 h. A més a més, si tens un germà o una germana que estudia a la mateixa acadèmia et fan un descompte. 

També s'ofereixen cursos intensius d'anglès per la preparació d'exàmens oficials de nivell B1 i B2. 

Babies First steps

Acompanyem els més petits en la descoberta i aprenentatge d'una nova llengua imprescindible en el món del futur. Les sessions es plantegen, en grups reduïts, de manera motivadora i lúdica, basades en l'estimulació sensorial, la socialització i el joc. Els nostres "babies" descobriran el gust per aprendre a parlar Anglès i entendre'l, de la mà de professorat especialitzat que vetllarà perquè progressin amb la seguretat i motivació necessària per avançar en el coneixement i ús de la llengua Anglesa.

Kids (Stepping Stones)

Als nens i nenes escolten anglès a casa, a l'escola, viatjant... la curiositat, el gust per aprendre així com les ganes de compartir espontàniament allò que saben, fan d'aquesta una etapa idònia per consolidar una base oral de què gaudiran per sempre quan parlin Anglès. 
En grups reduïts i classes dinàmiques, professorat especialitzat i amb experiència, guiarà l'aprenentatge, dotant l'alumnat d'habilitat en la lectura i escriptura així com d'estructures lingüístiques i expressions pròpies de la llengua Anglesa adequades al nivell i edat.

Teens (Flying high)

L’alumnat  “teen” vol créixer, necessita explicar el  món que l’envolta i expressar les emocions que viu. Saber anglès li obrirà un ventall infinit d’oportunitats comunicatives, acadèmiques i professionals.  En  grup reduït de nois i noies de la seva edat millorarà la parla i redactarà amb seguretat, serà capaç d’interactuar amb parlants nadius, explicar-se i defensar les seves opinions de manera entenedora. L’ajudarem i animarem a decidir quins i en quin moment pot realitzar exàmens oficials (A2,B1,B2,C1,C2), així com la manera de preparar-los per aprovar-los amb èxit.    ​

Adults age won’t stop you

Sempre s'hi és a temps d'iniciar, millorar o mantenir l'aprenentatge d'una llengua. O, tal vegada, treure la titulació necessària per afrontar nous reptes acadèmics o professionals. Amb l'ajuda de professorat amb anys d'experiència, conduirem el teu aprenentatge perquè practiquis Anglès en un ambient motivador on es prioritzi la comunicació i ús de la llengua. Donarem una resposta professional i personalitzada a les teves necessitats en l'aprenentatge o millora de l'Anglès. Els anys d'experiència i el gran nombre d'alumnes de totes les edats que any rere any realitzen els nostres cursos ens avalen.

Preparem pels exàmens oficials de Cambridge

Exam practice | Pass your exam

Anima't a certificar el teu nivell d'anglès presentant-te als exàmens oficials. Ens encarreguem de l'assessorament, tria del moment oportú, tramitació de la inscripció i preparació sistemàtica dels exàmens. Si és aquesta la teva inquietud, rebràs tot el nostre suport i aconseguiràs el teu objectiu, igual que el gairebé cent per cent d'aprovats que obtenen els nostres alumnes cada any.

Intensives | less is more

Si vols millorar el teu Anglès i no disposes de temps per seguir un curs, pots realitzar un intensiu de setanta hores, dues diàries de dilluns a divendres, per preparar els exàmens oficials de Cambridge. Les classes estan pensades per reforçar els continguts dels exàmens i assolir la confiança necessària per obtenir els millors resultats, en un temps rècord.

Summer intensives less is more

Si vols aprofitar l’estiu per estudiar anglès i a més et planteges presentar-te als exàmens oficials, apunta’t a un dels nostres cursos intensius. Aquell que s’adeqüi més a les teves necessitats. Quaranta hores, dues  diàries de dilluns a divendres, finalitzant el curs just a temps d’examinar-te segur i amb els continguts apresos.​

Més informació aquí.

← Tornar
© English Study Centre · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ENGLISH ESTUDI CENTRE Avinguda Prat de la Riba, 16 · 25004 Lleida, Lleida · Tel: 973 270 909