Lara Costafreda

Talent Lleidatà

Lara Costafreda

Lara Costafreda

Lara Costafreda és il·lustradora, directora d'art i directora creativa nascuda a Llardecans. Al 2006 va començar a estudiar Disseny de moda a l'Escola BAU de Barcelona, des d'on va començar a dirigir la mirada cap al món del disseny. Després va fixar rumb cap a Londres, on va estudiar a la Central Saint Martins i a la Royal College of Arts of London. Durant aquesta estada en terres angleses va poder treballar amb el dissenyador Ioannis Dimitrousis, un dels actuals dissenyadors de Lady Gaga, a qui va ajudar a preparar la col·lecció del 2007 presentada a la London Fashion Week.

 

Tornada a Barcelona, Costafreda va treballar pels dissenyadors Cardona Bonache a la passarel·la 080 de la Setmana de la moda de ciutat comtal. Després va anar a la París Fashion Week per treballar juntament amb Alexander Wang. 

 

Fent un salt atlàntic va aterrar a Rio de Janeiro, on va començar una nova etapa de descoberta de noves realitats i formes de producció molt diferents a les que solia utilitzar. Allà va estudiar a Belles Arts i Disseny Gràfic a la UNiversitat PUC de Rio mentre treballava com a dissenyadora gràfica i il·lustradora de moda per a grans marques i publicacions brasileres. 

 

Després d'aquest període torna a casa per seguir estudiant. Aquest cop un Postgrau d'Il·lustració Creativa i Comunicció Visual a l'Escola EINA de Barcelona. 

 

El 2013 firma per Agency Rush i SunnyDay, dues agències que la representen arreu del món.

 

Actualment és il·lustradora freelance per diferents publicacions i marques, exerceix la docència en un Workshop de comunicació visual i col·labora al programa Àrea Link de Ràdio4 - RNE. 

megabanner2_art_cultura

Agenda d'activitats

març

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31