Exposició temporal Motorcycles Art & Design

Tel: 973 462 731
MUSEU MOTO BASSELLA Carretera C-14. Km. 134 · 25289 BASSELLA, Lleida · Tel: 973 462 731

Exposició temporal Motorcycles Art & Design

dijous 10 de març 2022
Preview Exposició temporal Motorcycles Art & Design
Exposició temporal Motorcycles Art & Design

Organitzada conjuntament amb la galeria d'art Gerart Gallery (Tàrrega),  és una combinació d'art i disseny de la motocicleta

El concepte de l'exposició, cerca el fil conductor entre la moto que dona inici a la mobilitat personal al nostre país, en l'època de la postguerra, fins a la popularització de l'automòbil durant els anys 60, moment en què la indústria de la motocicleta ha de reinventar-se, diversificant-se i adaptant-se a les noves exigències del mercat.

D'aquesta manera, el visitant pot contemplar unitats de diferent tipologia i època: des de les marques nacionals d'inicis dels anys 50 (Montesa, Lube, Bultaco, Clua, Vespa,...) passant per models més esportius i gran turisme dels anys 70 i principis dels 80 (BMW, Moto Guzzi, Norton,...) fins a sofisticades Cafe Racer.

L'exposició repassa el treball realitzat pel dissenyador alemany Hans A.Muth, personatge clau en el desenvolupament de mítics models de BMW com la R90S i la R100RS o com la singular Suzuki Katana, entre altres motocicletes.

El toc artístic arriba de la mà del pintor granadí Raul Contreras i el seu "hiperrealisme monocromàtic". Obres espectaculars vinculades al món de les dues rodes, on predomina el blanc i el negre, amb una força especial. La seva atemporalitat, la seva elegància, el seu joc entre la simplicitat i la complexitat, la seva destresa amb el contrast entre les llums i les ombres, és fruit de la barreja perfecta entre el do i la passió.

La mostra es va inaugurar el passat dia 4 de febrer i es podrà visitar fins el 30 de juny de 2022.

← Tornar
© MUSEU MOTO BASSELLA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
MUSEU MOTO BASSELLA Carretera C-14. Km. 134 · 25289 BASSELLA, Lleida · Tel: 973 462 731
 · CONDICIONS DE COMPRA