ILERNA fomenta l’emprenedoria amb els Start-up Days 2021

ILERNA fomenta l’emprenedoria amb els Start-up Days 2021

dimecres 15 de desembre 2021
Start-up Days 2021 ILERNA
Start-up Days 2021 ILERNA

El centre Integral d’FP ILERNA acull els Start-up Days, una iniciativa que permet a l’alumnat conèixer de primera mà les experiències de diferents emprenedors i emprenedores mitjançant ponències i taules rodones. Les jornades tenen lloc al centre de Formació Professional ILERNA durant els dies 16, 17, 20 i 21 de desembre.  

Lluís Cortés, entrenador de futbol femení; Antoni Tolmos, pianista i comunicador; Maimuna Camara, guanyadora del premi a Millor emprenedora jove de Lleida; Ferran Aixalà, actor i guionista; Mar Barri, responsable de Qualitat i RSC de Teresa Carles, i Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida i fundador del Grup Saltó, entre d’altres, visitaran ILERNA per explicar a l’alumnat la seva experiència emprenedora. Com a novetat d’aquesta edició, els Start-up Days d’ILERNA comptaran també amb ponències via streaming de representants d’empreses de Madrid i Sevilla.

Mitjançant aquestes ponències explicades en primera persona, l’alumnat podrà conèixer les motivacions que han portat als diferents ponents a endegar els seus projectes així com els reptes que suposa emprendre.

L’esdeveniment serà retransmès íntegrament via streaming i els alumnes d’ILERNA Lleida, ILERNA Madrid i ILERNA Sevilla, així com totes aquelles persones que hi vulguin participar podran seguir cada intervenció en directe a través del canal de Youtube d’ILERNA Formació, on s’habilitarà un xat per poder traslladar preguntes.

ILERNA compta ja amb quatre edicions de jornades sobre emprenedoria, iniciatives que formen part del compromís del centre de fomentar l’esperit emprenedor entre l’alumnat.

Consulta aquí el calendari amb els horaris i els/les protagonistes de les ponències!

[Esdeveniment també en 'streaming' al canal de Youtube – ILERNA Formació]

← Tornar
© Ilerna · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ILERNA Carrer La Palma 33 · 25002 Lleida, Lleida · Tel: 973 72 78 78