ILERNA Online ofereix Formació Professional a distància solidària davant el tancament d'escoles.

ILERNA Online ofereix Formació Professional a distància solidària davant el tancament d'escoles.

divendres 13 de març 2020

El centre líder en l'FP online obre tota la seva oferta formativa perquè "ningú perdi el ritme d'estudi"

ILERNA Online, centre referent en la Formació Professional a distància al país, ofereix des d'avui mateix, Formació Professional solidària, tota la seva oferta formativa de manera gratuïta a tothom. Es tracta d'una mesura que el centre ha pres donada l'alerta sanitària actual a Espanya amb motiu del Coronavirus i amb l'objectiu d'acostar la formació a totes aquelles persones que han vist tancats els seus centres formatius o es veuen obligades a estar confinades a les seves cases i vulguin continuar estudiant.

D'aquesta forma, el centre de formació online obre tots els continguts, exercicis i altres recursos didàctics dels diferents cicles de Formació Professional als estudiants que, a causa de l'alerta sanitària, no poden assistir presencialment als seus centres d'estudis.

Per tant, aquesta mesura durarà mentre el tancament d'escoles sigui una realitat.

Jordi Giné, CEO de ILERNA Online, explica que amb aquesta iniciativa "volem posar el nostre gra de sorra i facilitar que els estudiants que han vist tancats els seus centres no perdin el ritme d'estudi i com a centre líder en formació online que som creiem que és ara quan hem d'ajudar a les persones amb el que sabem fer millor: Formació Professional a distància".

Cal puntualitzar que les persones que s'acullin a aquesta iniciativa que ha llançat ILERNA Online de manera excepcional no seran alumnes del centre de manera oficial i, per tant, el fet d'estudiar de manera gratuïta no comportarà l'obtenció del títol ni un seguiment i avaluació per part de l'equip docent.

ILERNA Online és un centre d'FP a distància homologat pel Ministeri d'Educació i Formació Professional i compta amb l'autorització per a expedir títols 100% oficials i vàlids en tot el país. El centre formatiu ofereix una varietat de 19 cicles d'FP a distància de diferents famílies formatives (educació, sanitat, administració i informàtica, entre altres) i ofereix als alumnes la possibilitat d'estudiar des d'on vulguin i examinar-se en la seva capital de província.

← Tornar
© Ilerna · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ILERNA Carrer La Palma 33 · 25002 Lleida, Lleida · Tel: 973 72 78 78