Ap!Lleida i Katia Medeles ultimen els detalls del fòrum S.O.S. Woman, la seva proposta pel 8M

Tel: 973 228 773
FUNDE Rambla Ferran, 8 seu Pymec · 25007 LLEIDA · Tel: 973 228 773

Ap!Lleida i Katia Medeles ultimen els detalls del fòrum S.O.S. Woman, la seva proposta pel 8M

dimecres 28 de febrer 2024

L’Associació Professional d’Empresàries de Lleida i Pirineus Ap!Lleida, i la coach i experta en intel·ligència emocional, Katia Medeles, organitzen una trobada conjunta, en el marc dels actes de commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Es tracta de S.O.S. Woman, Fòrum de Benestar Emocional per a la Dona, una cita que convida a descobrir les experiències professionals i d’emprenedoria d’expertes en bellesa, nutrició, exercici, art i dret, entre moltes altres temàtiques. 

Aquesta activitat tindrà lloc al Mercat del Pla, de les 10.00 a les 13.00 h, i s’hi accedirà fent una donació de 10 € destinats a l’Associació Chisana del Dol Perinatal.

S.O.S. Woman permetrà al públic connectar amb una desena de dones influents i inspiradores del territori, així com descobrir eines pràctiques que contribuiran en potenciar el seu benestar i l'empoderament de totes les facetes vitals.

Entre les convidades hi haurà Alexandra Balaguer (Agència OMA), Remei Capitan Artacho (Agraïments), Angie Salazar (coach de salut i nutrició integrativa), Roser Xandri (Espai Cavallers Gallery), José Horcajada Bell-lloch, (Horcajada Abogados-Advocats), Silvia Vigatà (Grup Asysum), Marina Rulló (Rame), Maria Antonia Roca Lozano (HERA Associació Osteoporosi – Menopausa), Silvia Galindo (Booknovias Grup), Anabel Fernández (matrona especialitzada en salut sexual), Ester Aguilà (mediadora i assessora sexual), Anna Garcia i Katia Medeles (interventora grupal, experta en intel·ligència emocional, coaching, PNL i desenvolupament humà).

En finalizar, tindrà lloc l’actuació musical de Claquera.

Totes les persones interessades en assistir-hi poden fer la seva donació en el següent enllaç: https://bit.ly/soswomandonaciónasociaciónchisana.

Aquesta activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, Diputació de Lleida i l’Institut Català de la Dona. 

← Tornar
© AP LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
FUNDE Rambla Ferran, 8 seu Pymec · 25007 LLEIDA · Tel: 973 228 773