El Rotary Club de Lleida convoca els centres educatius al XII Premi Protagonistes del Demà

Tel: 639836796
Rotary Club Lleida
ROTARY CLUB DE LLEIDA Gran Passeig de Ronda 66 · 25006 Lleida · Tel: 639836796

El Rotary Club de Lleida convoca els centres educatius al XII Premi Protagonistes del Demà

dilluns 18 de gener 2021
Rotary Club Lleida

Tot i que possiblement enguany degut a l’actual situació sanitària de la pandèmia del “Coronavirus Covid-19” s’hauran de fer virtualment per videoconferència, tan les entrevistes, com el corresponent acte (fins ara públic) de lliurament, el Rotary Club de Lleida amb la col·laboració dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida de la Generalitat de Catalunya, ha convocat els centres docents públics i concertats de Lleida per a què presentin a un/a jove que estigui estudiant batxillerat o cicle formatiu durant el present curs 2020/2021 i que no hagi complert 20 anys en data 31 de desembre de 2020, a la XII edició del Premi Protagonistes del Demà.

Aquest Premi consisteix en fer un reconeixement als valors del jovent lleidatà i facilitar-los-hi el seu desenvolupament personal, posant de manifest les seves virtuts i destacant com exemples de forma pública i notòria determinades actituds davant la vida. Per això, els/les candidats/tes han de tenir sensibilitat social, amb un bon expedient acadèmic i que siguin un exemple pels altres.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper dia 31 de gener. S’adjunten les Bases del XII Premi Protagonistes del Demà - 2021.

Rotary és una organització internacional i club de servei amb el propòsit de reunir persones líders empresarials i professionals que formen una aliança mundial des de l’any 1905, amb la finalitat de donar un servei humanitari, promoure l’aplicació d’elevades normes d’ètica a la feina i els negocis, tot contribuint al desenvolupament de la bona voluntat i la pau al món.

El Rotary Club de Lleida es va fundar l’any 1986, participa en diferents projectes humanitaris i promou activitats pel foment de la cultura i suport a la joventut. 

← Tornar
© Rotary Club de Lleida · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ROTARY CLUB DE LLEIDA Gran Passeig de Ronda 66 · 25006 Lleida · Tel: 639836796
 · CONDICIONS DE COMPRA