Actualitat

Aferrats al Barris Nord

SEGREcom
10-12-2014
  • Aferrats al Barris Nord

Després de trencar a la pista del Palència una ratxa de tres victòries consecutives, l'Actel Força Lleida vol recuperar sensacions al Barris Nord, on ha saldat amb victòria tots els seus compromisos, fins al punt de ser l'únic de la LEB Or que continua invicte a casa.

Un altre aspirant a l'ascens, el Breogán, posarà aquesta tarda a prova la fortalesa del coliseu lleidatà, que podria veure reduïda l'assistència a causa de l'horari intempestiu del partit, les 19.00 hores, fixat per no coincidir amb el duel de Champions entre el FC Barcelona i el PSG. "És un horari complicat al ser un dia entre setmana, però després juga el Barça i tira molt, i segur que restarà molts espectadors. Jo sóc futboler i el partit de futbol és molt important", es lamentava ahir Joaquín Prado, que va tornar a criticar el calendari.

"La Lliga acaba molt aviat i tenim setmanes dobles com aquesta. Els clubs han decidit que sigui així i no ens en queda cap altra que respectar-ho i continuar treballant", va apuntar.

L'horari i el rival, que arriba ferit després d'encadenar dos derrotes, no serà l'únic escull que haurà de salvar l'Actel Força Lleida, que afrontarà el duel amb diversos dubtes. José Simeón s'ha perdut els dos últims entrenaments per un problema al gluti i avui se'l sotmetrà a noves proves per veure si és possible el seu concurs, mentre que Greg Kahlig, lesionat al peu dilluns, també arribarà molt just. "El dubte és com arribarem físicament, perquè mentalment estem fenomenal. Vam sortir de Palència molt reforçats malgrat que ens va fastiguejar molt perdre. Veurem si som capaços de donar resposta a una plantilla tan àmplia com la del Breogán", va indicar Prado.

El partit tindrà l'al·licient de veure dos exjugadors de l'equip, Àlex Llorca, l'MVP de l'equip gallec, i el lituà Osvaldas Matulionis.

"Els coneixem bé, però ells també coneixen determinats automatismes que mantenim malgrat comptar amb jugadors nous. Serà un al·licient més del partit", va apuntar el tècnic asturià.

Comparteix

Altres notícies del dia