Actualitat

Albistegi: "L'objectiu és ser entre els millors"

SEGREcom
18-07-2014
  • Albistegi: "L'objectiu és ser entre els millors"

Alex Albistegi, la primera incorporació del nou projecte del Lleida Esportiu amb el tècnic Imanol Idiakez al capdavant, va assegurar ahir que els primers dies al club han sigut molt satisfactoris. "Ha sigut poc temps, però m'hi sento molt a gust. Al Toledo hi havia un ambient molt positiu i estic segur que ara també tindrem un vestidor molt bo", va dir el basc.

Albistegi també va destacar que el projecte de club va ser el que el va atraure del Lleida. "No és gaire normal que t'ofereixin dos anys de contracte a Segona B i això et dóna una idea de com es treballa aquí. L'estructura i la serietat han sigut els principals factors que van influir per acceptar l'oferta", va afegir. Sobre els objectius del Lleida, el centrecampista ho té clar. "Ser entre els millors. Pujar ja és una altra història, perquè només ho aconsegueixen 4 de 80 i una ocasió pot definir tota una temporada", va afegir.

A més, la seguretat de treballar amb Idiakez dóna a Albistegi més tranquil·litat. "Sap com jugo i jo sé com vol que jugui. Així que això em dóna una certa tranquil·litat a l'hora de treballar." Sobre els seus companys, l'eibarrès va dir que "amb alguns com Chupe i Osado ja havíem coincidit. I a més contra els altres he jugat les dos últimes temporades".

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...