Actualitat

Alzamora apunta a Palma

SEGREcom
22-04-2015
  • Alzamora apunta a Palma

Alfons Alzamora, que demà complirà tres setmanes des de la seua intervenció al pòmul, podria tornar a les pistes en el play-off d'ascens davant del Palma, que arranca aquest diumenge vinent. Aquesta setmana està previst que arribi la màscara protectora que li han fet a mida i no es descarta que pugui estar amb els seus companys i jugar uns minuts, més encara si es confirma la baixa de Michael Fakuade, que en l'entrenament de dilluns passat es va torçar el turmell dret i és seriós dubte per viatjar a Palma.

El pivot nord-americà presenta un fort esquinç de grau 2 que l'obligarà a estar dos dies en repòs, amb el peu com més immobilitzat millor, i demà se'l sotmetrà a una nova exploració per conèixer el seu estat i veure quines possibilitats té d'arribar al partit. El mateix entrenador, Joaquín Prado, reconeixia que, si bé ha millorat pel que fa al dolor d'ahir a avui, "presenta un fort esquinç que l'obliga a parar. Intentarem que hi arribi, hi estem treballant, però si hi arriba ho farà molt just i segur que amb dolor", va reconèixer.

Per la seua part, el doctor Roger Poblet, membre dels serveis mèdics del club, no es va atrevir a donar un pronòstic. "Queden encara cinc dies i intentarem que jugui, però no ho podem assegurar fins a veure com evoluciona aquests dos dies. Ha tingut un esquinç molt fort i, en cas que pogués jugar, és clar que no ho farà al cent per cent", va afirmar.

Davant de la possible baixa de Fakuade, s'ha obert l'opció que Alfons Alzamora, que millora molt bé de la intervenció al pòmul, pugui reaparèixer abans del que estava previst. "Hi ha una possibilitat molt remota, però hi és, encara que primer de tot ha de valorar-ho l'especialista maxil·lofacial i donar-hi la seua autorització, i que el jugador es vegi capacitat i amb ganes, que segur que en tindrà", va apuntar. Alzamora, que va ser intervingut el passat 2 d'abril, podria viatjar amb l'equip a Palma i vestir-se de curt per si la seua participació fos necessària. Les probabilitats de tornar a jugar augmenten considerablement en cas que el Força Lleida es classifiqui per a la segona ronda del play-off, que es disputarà del 8 al 19 de maig.

Guanya 2 entrades Actel Força Lleida - Palma Air Europa

Comparteix

Altres notícies del dia