Actualitat

Artesa ven els seus actius turístics a la Fira Pagesa

SEGREcom
21-04-2014
  • Artesa ven els seus actius turístics a la Fira Pagesa

La primera Fira Pagesa d'Artesa de Segre, organitzada per Medieval Cercós i l'ajuntament, i que va tancar ahir les portes, vol contribuir a la difusió dels diferents actius turístics del municipi i els seus nuclis agregats, segons l'alcalde Domènec Sabanés. "Al municipi disposem de molts atractius que molta gent desconeix i hem d'aprofitar aquest tipus d'esdeveniments per saber-los vendre des del punt de vista turístic", va dir. Així mateix, va recordar que Artesa és el segon municipi amb més nuclis agregats de Catalunya i que precisament aquests dies de Setmana Santa és quan els visitants es desplacen a les segones residències d'aquests nuclis del voltant.

La primera edició de la fira va tancar ahir les portes amb més de 4.000 visitants, després de dos dies de tallers, actuacions i degustacions de menús temàtics.

La segona jornada de la fira es va veure ahir afectada per la pluja encara que no va restar visitants. Tot i així, l'organització va destacar la bona acceptació al coincidir amb la Setmana Santa i no van descartar una segona edició per a l'any que ve. Sabanés va apuntar la idoneïtat de celebrar la fira al renovat nucli antic d'Artesa de Segre.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta