Actualitat

Artesa ven els seus actius turístics a la Fira Pagesa

SEGREcom
21-04-2014
  • Artesa ven els seus actius turístics a la Fira Pagesa

La primera Fira Pagesa d'Artesa de Segre, organitzada per Medieval Cercós i l'ajuntament, i que va tancar ahir les portes, vol contribuir a la difusió dels diferents actius turístics del municipi i els seus nuclis agregats, segons l'alcalde Domènec Sabanés. "Al municipi disposem de molts atractius que molta gent desconeix i hem d'aprofitar aquest tipus d'esdeveniments per saber-los vendre des del punt de vista turístic", va dir. Així mateix, va recordar que Artesa és el segon municipi amb més nuclis agregats de Catalunya i que precisament aquests dies de Setmana Santa és quan els visitants es desplacen a les segones residències d'aquests nuclis del voltant.

La primera edició de la fira va tancar ahir les portes amb més de 4.000 visitants, després de dos dies de tallers, actuacions i degustacions de menús temàtics.

La segona jornada de la fira es va veure ahir afectada per la pluja encara que no va restar visitants. Tot i així, l'organització va destacar la bona acceptació al coincidir amb la Setmana Santa i no van descartar una segona edició per a l'any que ve. Sabanés va apuntar la idoneïtat de celebrar la fira al renovat nucli antic d'Artesa de Segre.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

Consideres justa la sentència del procés?