Actualitat

Autotardor de Mollerussa compleix expectatives de vendes i públic

Segre
28-10-2013
  • Autotardor
    Peu de foto: 
    La fira Autotardor de Mollerussa.

La 19 edició de la fira Autotardor de Mollerussa va tancar aquest diumenge amb una "valoració positiva i cobrint les expectatives", segons va indicar Poldo Segarra, director de la Fira de Mollerussa.

Les xifres de vendes durant els tres dies de la fira d'ocasió dedicada al sector automobilístic, la maquinària agrícola i industrial, furgonetes i camions, va ser d'uns seixanta vehicles. No obstant això, Segarra va apuntar que amb tota probabilitat en els pròxims dies els expositors tancaran més operacions, de manera que espera que finalment s'arribin a superar els vuitanta vehicles venuts en l'edició passada.

Tot plegat contribuirà que s'acabi assolint el volum de negoci en el sector de l'automoció de l'exercici passat situat en 6.700.000 euros, entre les vendes dels certàmens de Sant Josep, Autotrac i Autotardor, xifra que Segarra va valorar positivament.

El director de la Fira de Mollerussa va destacar que també s'han tancat vendes al nou sector de les motos, així com dels de furgonetes i maquinària agrícola. En aquest cas, tanmateix, la fira no disposa de dades ja que no entren en el sorteig dels 3.000 euros com sí que ho fan els compradors del sector d'automoció.

Així mateix, l'organització del certamen assegura que la xifra de visitants va ser similar a la de l'edició passada, amb al voltant de set mil.

Quant a les enquestes efectuades als expositors participants, un 40% afirmen haver complert les expectatives de negoci, un 80% manifesten que hi tornaran l'any vinent i un 90%, que valoren bé o molt bé l'organització d'Autotardor.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

Creus que Lleida és una ciutat segura?