Actualitat

Autotardor incrementa expositors

Segre
22-10-2013
  • Autotardor
    Peu de foto: 
    Presentació de la fira Autotardor de Mollerussa.

Autotardor, el segon certamen anual dedicat a l’automòbil, maquinària agrícola i industrial, furgonetes i camions, tot d’ocasió, que organitza Fira de Mollerussa, obrirà aquest cap de setmana les portes de la seva 19a edició com a la fira de referència dins el calendari de fires de tardor de les Terres de Ponent adreçades als vehicles d’ocasió. Així ho va defensar aquest dimarts el president de l’ens firal i alcalde de la capital del Pla d’Urgell, Marc Solsona, qui va afegir que és la que té “els millors números”.

Solsona va dir que “davant la proliferació en el calendari d’altres esdeveniments amb característiques similars de venda de vehicles d’ocasió, l’Autotardor, en lloc de veure’s afeblida per la competència, s’ha vist reforçada”, la qual cosa queda demostrada, segons l’alcalde, “per les xifres de venda, la seva bona situació al calendari i perquè la tradició d’anar a comprar a Mollerussa es manté més enllà de l’oferta que pugui haver paral·lela”.

D’altra banda, el president de l’ens firal va voler remarcar el fet que Fira de Mollerussa “pràcticament no rep suport institucional a part de la Diputació” i que “en aquest entorn (...) el que fem és demostrar i posar de palès la utilitat de continuar fent fires d’aquest tipus (...) que no només tenen un retorn a la ciutat sinó també al sector al qual van dirigides”.

Increment d'expositors

Solsona va destacar l’increment d’expositors amb el 100% dels Pavellons Firals ocupats pel que fa al sector d’automoció, més de 4.000 m2 al Recinte Exterior amb l’exposició de maquinària agrícola i industrial, furgonetes i el mercat de camions, a més a més de l’espai Low Cost i la localització d’una unitat mòbil de la ITV que estarà en funcionament durant els dies de fira i per a la qual es pot reservar hora trucant a l’oficina de Fira de Mollerussa.

Pel que fa a la participació, l’edició d’enguany comptarà amb 27 expositors, xifra que representa un lleuger augment respecte de l’any 2012 sobretot pel que fa al sector de la maquinària, segons va explicar el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra. Pel que fa per sectors, 17 expositors corresponen al sector automobilístic, 5 al de maquinària (dos a la passada convocatòria), 1 a furgonetes, 1 a camions i 3 a serveis.

Premi entre els compradors

Com ja és habitual a les fires de Mollerussa, des de l’organització i amb el patrocini també dels mateixos expositors d’automoció, es farà, passada la fira, un sorteig d’un Premi de 3.000 euros entre tots els compradors d’un automòbil d’ocasió en el marc del certamen. Recordar que l’any passat es van vendre 82 cotxes per un import de 856.275 euros.

La 19a edició de la fira Autotardor estarà oberta des de divendres dia 25 d’octubre fins diumenge dia 27 amb un horari de les 10 del matí a les 8 de la tarda, sent l’entrada gratuïta. L’any passat el certamen va rebre de l’ordre dels 7.000 visitants.

Pel que fa a l’acte oficial d’inauguració, tindrà lloc el divendres dia 25 a les 6 de la tarda i anirà a càrrec del director general de Pesca i Afers Marítims del Govern de la Generalitat, Jordi Ciuraneta.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

Creus que Lleida és una ciutat segura?