Actualitat

Barreda seguirà de blau

SEGREcom
04-03-2015
  • Barreda seguirà de blau

Carles Barreda continuarà sent jugador del Lleida durant una o dos temporades més. El club ja ha fet saber al defensa de Binèfar el seu interès per comptar amb ell més enllà del seu actual contracte, que finalitza el 30 de juny, mentre que el jugador també ha mostrat la seua predisposició per continuar. En qualsevol cas, el club no és partidari de tancar negociacions fins que finalitzi la Lliga. Carlos Barreda va arribar al Lleida al mercat d'hivern de la temporada 2011-12 i s'ha convertit en un titular indiscutible, tant amb Toni Seligrat com amb Imanol Idiakez.

" Sí, és cert que li hem mostrat el nostre interès per seguir comptant amb ell", admetia ahir Jordi Esteve, director esportiu del Lleida, encara que insistia que "ara es tracta d'estar centrats en la competició, perquè l'exigència és alta i l'objectiu és el play-off, per la qual cosa no parlarem fins a final de temporada", va explicar. "Estem contents amb el rendiment del Carles i amb el de l'equip. Per això, el jugador que vulgui seguir tindrà les portes obertes si el seu rendiment ha estat bo."

El club ja ha renovat aquesta temporada el contracte al també defensa Raúl Fuster.

D'altra banda, el club ha renovat la imatge de la botiga que hi ha a la part de Tribuna del Camp d'Esports. S'ha col·locat un nou rètol a l'exterior, que cobreix tota la façana de la botiga, i també ha ampliat el marxandatge, amb la venda d'adhesius amb l'escut del club, en tres mides.

Comparteix

Altres notícies del dia