Actualitat

Bianchi continua molt greu

SEGREcom
07-10-2014
  • Bianchi continua molt greu

El pilot francès Jules Bianchi, que diumenge va tenir un greu accident durant el Gran Premi del Japó de Fórmula 1, es troba en estat "molt greu, però estable", segons va informar ahir el responsable de premsa de la Federació Internacional de l'Automòbil (FIA).

Matteo Bonciani va informar l'equip Marussia que l'estat de Bianchi és "molt, molt greu", i va precisar que està "estable", és a dir, que, en termes estrictament mèdics, el seu estat no ha experimentat cap evolució.

El francès es troba ingressat a l'UCI amb respiració asisitida per mantenir-li les constants vitals encara que no ha hagut de ser intervingut quirúrgicament per segona vegada, segons va informar Sky Sports.

El director de premsa de la FIA va agregar que parla en nom dels familiars de Bianchi perquè aquests, segons va reconèixer, "no se senten capaços en aquests moments de dirigir-se als mitjans després d'un llarg viatge" fins a terres japoneses.

Bianchi està ingressat a l'hospital Yokkaichi, a la prefectura de Mie, on diumenge va ser operat de les greus lesions que va patir al cap a causa de l'accident al circuit de Suzuka.

Crítiques de Prost

El quatre vegades campió del món de Fórmula 1, Alain Prost, va denunciar ahir "un veritable error" a nivell organitzatiu al Gran Premi del Japó. "L'entrada de la grua sense la presència del cotxe de seguretat és totalment inacceptable. Es tracta d'un veritable error que no es pot tornar a cometre", va afirmar.

Comparteix

Altres notícies del dia