Bonastre i Ledesma guanyen la Cursa PB La Societat de Maials

SEGREcom
17-11-2014
  • Bonastre i Ledesma guanyen la Cursa PB La Societat de Maials

La Penya Barcelonista La Societat de Maials va celebrar ahir la desena edició de la seua Cursa, en la qual es van imposar els atletes Josep Maria Bonastre i Eva Ledesma. Aquest any, l'organització va proposar un únic recorregut (10 quilòmetres), que transcorria en un circuit de 2.500 metres pels camins del poble, al voltant de la zona coneguda com Lo Tossal. El traçat era mixt, amb una part de terra i una altra d'asfalt. Els 38 corredors que van aconseguir acabar la prova van rebre a la meta una bossa amb una samarreta esportiva i productes alimentaris (com oli, olives, ametlles i mel).

Quant als resultats de la carrera, en categoria masculina, el més ràpid va ser Josep Maria Bonastre, corredor independent, amb un temps de 33'10". El segon classificat, a un minut (34'13''), va ser José Ignacio Santodomingo, del Terra Runners, i el tercer, a un i mig (34'42''), va ser Florià Martínez, del Conca Senglars.

La categoria femenina va tenir un nom propi, Eva Ledesma, del Tri-4.40, que es va adjudicar la prova marcant el quart millor temps de tots els participants. Només els tres corredors del podi masculí van abaixar els 34'55'' de l'atleta lleidatana.

D'aquesta manera, els seus acompanyants al podi van creuar la meta de Maials a molta distància.

Gemma Fontané, del Club Ciclista Seròs, va ser segona parant el crono en 41'33'', mentre que Natàlia Badia, corredora independent, va obtenir la tercera posició amb 43'38''.

Aquesta prova era puntuable per a la Lliga Ponent, calendari altètic que el pròxim cap de setmana tornarà amb la Volta a l'Estany d'Ivars, en la qual ja hi ha 800 inscrits.

ledesma, brillant

L'atleta lleidatana va fer un temps (34'55'') que només van abaixar els tres integrants del podi masculí