Actualitat

Cappont anul·la concerts al carrer per les traves de l'ajuntament

c. ibars
18-08-2015
  • Cappont anul·la concerts al carrer per les traves de l'ajuntament

Els veïns de Cappont van anul·lar el passat cap de setmana l'actuació musical que tenien prevista a la terrassa del bar Sol9 a la plaça Blas Infante de Cappont, on l'associació veïnal organitza espectacles musicals des del passat estiu. En aquest sentit, la presidenta de l'entitat, Veni Ros, va explicar que des de fa uns dies "la Paeria ens posa impediments per programar els concerts i ens obliga que finalitzin a les onze de la nit". Afegeix que "acabar tan aviat no compensa els músics que actuen perquè encara hi ha poques persones a la terrassa, ja que a l'estiu la gent del barri surt a passejar a partir d'aquesta hora".

Així mateix, Ros va concretar que "organitzàvem concerts de guitarra i de gòspel, entre molts altres espectacles, a través dels cursos que es fan a l'associació i no solíem acabar més tard de mitjanit" i va afegir també que "a l'hivern ho fem al local social, però a l'estiu vam arribar a un acord amb el bar perquè no tenim cap terrassa adequada on puguem fer-ho en condicions".

Per la seua part, fonts de la Paeria van explicar que no hi ha hagut modificacions en l'ordenança de civisme, que és la que regula l'hora màxima en la qual es pot fer soroll al carrer. Així doncs, van afegir que la regidoria d'Hàbitat Urbà controla que els bars comuniquin les activitats i compleixin les ordenances vigents. No obstant, l'ordenança estableix que "l'horari de música de les terrasses no pot durar més enllà de les 24.00 hores".

En aquest sentit, veïns del barri han fet arribar nombroses queixes a l'associació de veïns i a través de les xarxes socials lamentant que no puguin continuar amb les actuacions com fins ara i critiquen que es posi impediments a "una iniciativa que no ocasionava molèsties a ningú" i que "a més són una manera de potenciar la música en directe i de donar l'oportunitat de portar a terme concerts a veïns del barri que no s'hi dediquen professionalment", segons Veni Ros.

les actuacions

L'entitat veïnal organitza els concerts al local social a l'hivern i a la terrassa del Sol9 a l'estiu

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta