Carulla supera Blanco en la Milla de Balaguer

SEGREcom
27-09-2015
  • Carulla supera Blanco en la Milla de Balaguer

Antoni Carulla, del Runner's de Balaguer, es va adjudicar ahir la victòria en la cinquena edició de la Milla de Balaguer, al sorprendre el gran favorit, l'olímpic José Luis Blanco, guanyador en les dos edicions anteriors. Carulla va firmar un temps de 4.39, per 4.45 de Blanco. La tercera posició va ser per a Joan Prats, del Pedala.cat, amb 4.51.

La Milla de Balaguer, organitzada pel club Maratonians del Segre, va comptar amb la participació, entre totes les curses, d'uns 300 atletes.

Pel que fa a la prova femenina, la victòria va ser per a Sandra Sarri (Pedala.cat), amb un crono de 6.52, la segona posició va ser per a Joana Martínez (Lleida UA), amb 7.03, mentre que la independent Anna Farrús va ser tercera amb 7.08.

La jornada, que tenia també un objectiu solidari, es va celebrar sobre un circuit homologat de 1.609 metres, amb la sortida i l'arribada situades al passeig de l'Estació de la capital de la Noguera.

També a Almacelles

També hi va haver Milla Urbana a Almacelles, en aquest cas amb la seua edició 16 i s'hi van donar cita, entre les diferents carreres, uns 200 atletes. Els tres primers en la categoria masculina van ser Javier Castells, Augusto Méndez i Marc Aranda i en fèmines va vèncer Carla Vidal.