Actualitat

Cent activitats obriran el Barri Antic a tot Lleida

SEGREcom
17-09-2014
  • Cent activitats obriran el Barri Antic a tot Lleida

La cinquena edició de l'Obert Centre Històric tindrà lloc aquest cap de setmana i omplirà els carrers del Barri Antic amb un centenar d'activitats en més de 50 espais del barri. L'edició d'aquest any compta amb la participació de 67 entitats i associacions de la ciutat. A més, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, va afirmar que esperen superar l'afluència de visitants de l'any anterior, que va ser de 5.000.

D'entre les moltes activitats que es duran a terme durant els dies 19, 20 i 21 de setembre, destaquen els esdeveniments gastronòmics. El tinent d'alcalde i regidor del Barri Antic Fèlix Larrosa va explicar que aquest any se celebrarà la primera Rogaine del Centre Històric, una cursa per parelles que combinarà l'esforç físic amb el turisme, oferint als participants la possibilitat de descobrir racons del barri. La inauguració de l'Obert tindrà lloc a la plaça Cervantes divendres amb una ludoteca al carrer. Durant el cap de setmana se celebraran actuacions musicals, desfilades de moda i espectacles de màgia, entre altres activitats culturals. Larrosa va destacar l'esforç per embellir els carrers del Barri Antic, amb la instal·lació, per exemple, de les lletres gegants que configuren les paraules Centre Històric.

Ros va assegurar ahir que amb iniciatives com aquesta, la Paeria reafirma el seu esforç per potenciar i recuperar el Centre Històric i que aquesta aposta serà també evident a les Festes de Tardor, en què el barri tindrà un especial protagonisme. Així mateix, va afegir que el Mercat del Pla, que avui reobre, ha sigut un revulsiu molt important.


PROGRAMA D'ACTIVITATS OBERT CENTRE HISTÒRIC 2014


 

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?