Actualitat

Compromís de la Diputació amb Piris

SEGREcom
24-07-2014
  • Compromís de la Diputació amb Piris

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, es va comprometre ahir amb el bisbe de Lleida, Joan Piris, a fer una nova aportació econòmica el 2015 per als pisos socials del Seminari si encara falten diners per finalitzar el projecte. L'anunci de Reñé va tenir lloc després de la visita d'obres als habitatges socials que tots dos van fer ahir al matí. Piris va confirmar que encara necessiten uns 300.000 euros del pressupost total, que és de 817.000 euros. Reñé va assegurar que "si encara falten recursos per als pisos i en funció de l'estat d'execució de les obres, no dubtarem a aportar el que puguem".

Val a recordar que fins ara la major aportació al projecte va arribar de la Diputació, amb 150.000 euros el 2013. El bisbe de Lleida va elogiar l'ens provincial "perquè la seua ajuda, sense que nosaltres els demanéssim res, va ser providencial per iniciar el projecte".

Respecte a l'evolució de les obres, l'objectiu és que a començaments del 2015 (entre el gener i el febrer) estigui a punt la primera de les quatre plantes amb els primers cinc pisos perquè puguin entrar a viure les primeres famílies. En total, es construiran 19 habitatges, que tindran entre 55 i 65 metres quadrats amb una, dos o tres habitacions, menjador cuina i bany. Hi haurà quatre pisos a la primera planta i cinc en cada una de les altres tres. També es preveuen espais comuns com una gran sala per a reunions i tallers. D'altra banda, també s'ultima el protocol del procés de selecció de les famílies amb la col·laboració de psicòlegs i treballadors socials, entre d'altres. El projecte compta amb la col·laboració d'uns 80 voluntaris.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta