Actualitat

Concentrats a Prades

SEGREcom
07-05-2015
  • Concentrats a Prades

El Lleida no vol que res distragui els jugadors de cara al transcendental partit del diumenge davant del Reus, en el qual es juga a cara o creu les opcions de disputar el play-off d'ascens a Segona divisió A. Per això, el club ha decidit concentrar la plantilla, que avui es traslladarà al Prades Park, on ja va fer la pretemporada, perquè hi treballi avui i demà. Dissabte tornaran a Lleida, on faran l'última sessió d'entrenament a l'Annex.

"Els motius de la decisió són diversos", explicava ahir el president Albert Esteve. "Es tracta que facin pinya, considerem que és positiu que trenquin amb la rutina de la setmana i és un lloc ideal perquè estiguin concentrats al màxim i pensant les 24 hores del dia en el partit", afegia.

Jordi Esteve, director esportiu del Lleida, explicava els beneficis que a nivell esportiu es busquen amb aquesta decisió. "Es tracta que el grup estigui cohesionat i que puguin preparar mentalment i físicament el partit. Que només pensin en aquest objectiu i per això considerem que és molt positiu trencar la dinàmica habitual."

A més d'entrenar, els jugadors del Lleida també aprofitaran les diferents opcions ludicoesportives que ofereix el Prades Park per desconnectar amb altres activitats. La plantilla té previst partir avui a les 9.00 i a les 10.30 ja faran la primera sessió de treball al camp de futbol del càmping.

En aquest sentit, el tècnic, Imanol Idiakez, desplaça tots els jugadors de la primera plantilla, inclòs Molo malgrat que probablement no podrà jugar diumenge. Hi seran els tres porters, Pau Torres, Jorge Gómez Mediavilla i Àlex Cobo, a més del juvenil Peco.

D'altra banda, continuen vigents les ofertes per a socis i aficionats, en forma de paquets de tres entrades a preus reduïts, així com una entrada gratuïta per als abonats del Llista i del Força Lleida.

tornen dissabte

Treballaran avui i demà a les instal·lacions del Prades Park i l'última sessió serà a Lleida

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?