Actualitat

Conveni entre el Lleida i el centre d'estudis de Cruyff

SEGREcom
26-11-2014
  • Conveni entre el Lleida i el centre d'estudis de Cruyff

El Lleida Esportiu i el Johan Cruyff Institute (JCI) han arribat a un acord de col·laboració per dur a terme accions conjuntes que facilitin la formació dels esportistes, personal i socis del club en matèria de Gestió i Màrqueting Esportiu. El conveni, que es firmarà el pròxim mes de desembre en data per concretar, entrarà en vigor el gener del 2015 i s'anirà revisant anualment.

La filosofia del Lleida és prestar una especial atenció al planter i confia en el Cruyff Institute per continuar apostant per la formació també fora dels terrenys de joc. Els programes acadèmics que imparteix el Johan Cruyff Institute, tant a nivell presencial com en la seua modalitat en línia, estaran ara a l'abast del club blau amb una oferta de programes que engloba màsters, postgraus i cursos especialitzats en Gestió i Màrqueting Esportius.

El JCI, segons assegura al seu web oficial, va ser creat per esportistes, orientat als esportistes i amb l'objectiu de convertir-se en un centre de referència en el món de la gestió esportiva construint ponts entre la formació i el món empresarial a través del talent i el coneixement.

Els seus programes acadèmics i serveis estan dissenyats per ajustar-se a cada realitat i adaptar-se a les necessitats d'aprenentatge en totes les seues etapes.

Consideren els estudiants com a jugadors, els professors com a entrenadors i els partners com a membres del mateix equip.

En l'actualitat, el JCI forma part d'una xarxa internacional formada per 5 Institutes, 2 Universitats (NL) i 5 Colleges (NL) i està ubicat a Barcelona, Amsterdam (Holanda), Mèxic, Estocolm (Suècia), Johor (Malàisia) i Lima (Perú).

També ofereix els seus programes de forma on line i in situ a tot el món. Els seus programes de diferents nivells arriben a més de 1.000 estudiants anualment.

Cruyff ha comentat en diverses ocasions sobre com se li va ocórrer fundar aquesta acadèmia el 1999 perquè "un esportista quan es retira és molt vell per a l'esport però molt jove per a la vida i ha d'estar preparat".

El passat dia 18, el Johan Cruyff Institute va firmar amb el Joventut de Badalona un conveni similar al que acaba d'acordar amb el Lleida Esportiu.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta