Actualitat

Craviotto guanya la seua sèrie i passa a semifinals

SEGREcom
22-08-2015
  • Craviotto guanya la seua sèrie i passa a semifinals

El lleidatà Saül Craviotto es va classificar per a semifinals de la prova de K1 200 metres del Mundial de piragüisme de Milà després d'imposar-se en la seua sèrie eliminatòria i accedir amb el setè millor temps dels 49 participants en aquesta disciplina. Avui es jugarà el pas a la final, on ha de quedar entre els vuit primers per aconseguir una de les places de classificació directa per als Jocs de Rio.

Craviotto va debutar en la quarta sèrie del matí i no va tenir problemes per imposar-se amb un temps de 35.995 segons, davant del letó Akmens i de l'eslovac Zatko. Per al piragüista lleidatà va ser una primera presa de contacte amb la competició en la qual amb prou feines hi va haver perill de quedar-se fora de semifinals, ja que els sis primers accedien directament. De fet, va ser la tercera sèrie més lenta de les sis que es van disputar, encara que Craviotto va acabar amb el setè millor crono de la jornada. "No he anat gens bé", va dir després del seu debut en el Mundial de Milà. "No estava gens activat i tenia desequilibris. No surto a gust d'aquesta carrera. Solc anar de menys a més, així que espero que en les semifinals tot sigui diferent", va afegir Saül.

La semifinal en què participa avui Craviotto és prevista a les 14.35 i els dos primers classificats de cada sèrie accediran a la final, a més del millor temps. El lleidatà parteix amb el millor crono dels nou palistes de la seua semifinal, amb l'argentí Rubén Rezola com el que va ser més a prop d'ell a les classificatòries, amb l'onzè millor temps (36.192 segons).

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta