Actualitat

Davant de l'Alcoià a la Copa

SEGREcom
23-09-2014
  • Davant de l'Alcoià a la Copa

L'Alcoià és l'últim obstacle que separa el Lleida d'un nou enfrontament de Copa amb un rival de Primera divisió i que disputa competició europea. El sorteig de la tercera ronda de la Copa del Rei, celebrat ahir, va aparellar el Lleida amb l'equip alacantí i l'eliminatòria, l'última de les que són a partit únic, es disputarà a l'estadi d'El Collaro, el 15 d'octubre, probablement a les 20.30, tal com van apuntar ahir els clubs després d'una primera presa de contacte. L'equip guanyador tindrà com a premi enfrontar-se a un rival de Primera divisió en la quarta ronda, ja a doble eliminatòria. El president Albert Esteve va assistir al sorteig, a la seu de la Federació Espanyola de Futbol.

El Lleida arriba a aquesta ronda després d'haver quedat exempt en la primera i després d'eliminar en la segona el Guadalajara, al qual va vèncer per 3-0. L'Alcoià, per la seua part, un equip del mateix grup de Segona B que el Lleida, va superar en la primera ronda el Peña Deportiva Santa Eulàlia (1-1) per penals i, en la segona, el Nàstic de Tarragona (1-0). Per tant, serà la seua tercera eliminatòria que disputarà al seu estadi.

Els clubs van mantenir ahir una primera presa de contacte, en la qual, a més d'apuntar la possible hora del partit (20.30), també van acordar que els socis del Lleida que es desplacin tindran les entrades a un preu especial. Les dos parts tornaran a contactar en els pròxims dies per concretar tots els detalls del partit.

Canvi d'ordre del filial

D'altra banda, el Lleida ha canviat l'ordre del partit que el seu filial havia de jugar aquest diumenge a casa davant del Sant Ildefons. Atès que l'Annex està resembrat, el partit es jugarà al camp barceloní.

partit a les 20.30

El partit es jugarà probablement a les 20.30, segons un primer contacte entre els dos clubs

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta