Actualitat

Debut de lliga en divendres

SEGREcom
12-08-2014
  • Debut de lliga en divendres

L'estrena de lliga del Lleida Esportiu al camp de l'Espanyol B podria produir-se el divendres dia 22. Almenys aquesta és la intenció que té TV3, ja que vol televisar el matx, tal com va confirmar ahir el director esportiu del Lleida, Jordi Esteve. "No en tenim comunicació oficial, és cert, però ens ha arribat la informació que hi ha la intenció de disputar el partit en divendres entre les 20.00 i les 21.00 hores", va assegurar Esteve, que va avançar que la postura del club lleidatà serà la de rebutjar aquesta data. "Primer esperarem perquè fins ara ningú ens en ha dit res oficialment, però encara que valorarem si acceptem o no la veritat és que ara mateix som contraris a traure el partit del cap de setmana", va explicar Esteve.

En aquest sentit, el Lleida creu que jugar en divendres escurça molt el temps de preparació i més tenint en compte aquestes altures de la pretemporada en què cada sessió de treball és vital. A més, no jugar en dissabte o diumenge també impedirà que un bon nombre d'aficionats lleidatans puguin desplaçar-se fins a la Ciutat Esportiva Dani Jarque a Sant Adrià de Besòs.

D'altra banda, el davanter murcià Diego Sánchez es convertirà de forma imminent en nou jugador del Lleida, ja que ultima la seua rescissió de contracte amb la Ponferradina. Sánchez, de 24 anys, ocuparia la quinzena fitxa de majors de 23 anys, de manera que només en quedaria una de lliure i el club se la reservarà per al mercat d'hivern.

Pel que fa a l'actualitat de la plantilla que dirigeix Imanol Idiakez, Raúl Fuster i Molo continuen recuperant-se al marge del grup. Demà l'equip juga davant del Barça B.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta