Actualitat

Demanen ajuda per a les obres dels pisos del seminari

SEGREcom
26-06-2014
  • Demanen ajuda per a les obres dels pisos del seminari

"Malgrat les dificultats econòmiques, ens hem proposat no parar les obres." Així es va expressar ahir el bisbe de Lleida, Joan Piris, amb referència als treballs per reconvertir l'antic seminari en 19 habitatges socials per a famílies sense recursos.

Les obres estan executades en un 35% i els responsables del projecte esperen obrir almenys cinc pisos a començaments de l'any que ve.

Tanmateix, perquè tots siguin una realitat falten 300.000 euros del pressupost total, que és de 817.000. Per aconseguir-los, el bisbat posarà en marxa una campanya de recaptació de fons el setembre.

Des del bisbat també s'han mantingut converses amb administracions públiques com la Paeria per aconseguir alguna subvenció.

El director executiu del projecte, Paco Campo, va explicar que han rebut donacions de particulars d'entre 30 i 1.000 euros, així com material i mà d'obra voluntària. Fins ara la major aportació ha arribat de la Diputació, amb 150.000 euros. Per recaptar fons, s'han organitzat exposicions d'art, concerts i actuacions.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?