Actualitat

Doble medalla de plata per a Lleida en l'Europeu

30-08-2015
  • Doble medalla de plata per a Lleida en l'Europeu

El piragüisme lleidatà va aconseguir ahir una doble medalla de plata en el Campionat d'Europa júnior i sub-23 d'eslàlom, que es disputa a Cracòvia, després que Núria Vilarrubla fos segona a la final individual de C1 sub-23 i també aconseguís el segon lloc juntament amb Annebel van der Knijff i Miren Lazkano en la competició per equips.

Vilarrubla, una de les favorites al podi, es va quedar a 52 centèsimes de l'or, que va ser per a la txeca Monika Jancova, mentre que la seua compatriota Matulkova va aconseguir la medalla de bronze. La també lleidatana Van der Knijff es va quedar fora de la final al ser dotzena en la sèrie de semifinals. Tanmateix, les dos urgellenques van aconseguir una nova medalla de plata en la competició per equips, amb Lazkano, a l'acabar segones en la competició de patrulles al darrere de les canoes de la Gran Bretanya.

Jordi Cadena va ser un altre dels lleidatans presents en una final de l'Europeu després de ser tercer en les semifinals de K1 júnior. En la lluita per les medalles, l'urgellenc va acabar en novena posició al penalitzar quatre segons, la qual cosa li va impedir obtenir la victòria. Per la seua part, Nil García no va aconseguir accedir a la final al marcar el vintè crono en semifinals. Jordi Tebé tampoc va poder estar a la final de C1 júnior, marcant el catorzè millor temps a semis.

A les finals per equips, Nil García i Jordi Cadena van ser desens a la final de K1 júnior juntament amb Eneko Auzmendi, mentre que Jordi Tebé va participar en la de C1 júnior amb Luis Fernández i Jesús Cid, acabant també en desena posició. Finalment, Lluís Parés i Adrià Martín van ser juntament amb Aitor Garmendia en el C1 sub-23, obtenint també el desè lloc. La basca Miren Lazkano va ser plata en el C1 júnior individual.

cadena voreja el podi

Quatre segons de penalització van evitar la victòria del lleidatà en la prova de K1 júnior