Actualitat

El Balàfia Vòlei no pot amb el Sàndor Cornellà

04-12-2016
  • El Balàfia Vòlei no pot amb el Sàndor Cornellà

La Nuit Balàfia Vòlei va caure derrotat ahir (1-3) davant del Sàndor Cornellà, en un partit en el qual va guanyar el primer set i va veure com el seu rival li remuntava en els tres següents.

El Balàfia va començar molt bé l’encontre i va aconseguir adjudicar-se el primer set amb un ajustat 27-25. Els de Jordi Martínez gairebé no van cometre errors i van treure molt bé, creant molts problemes a la recepció dels barcelonins. El Cornellà va aconseguir atansar-se al marcador en el tram final, però el Balàfia va estar millor en els punts decisius.

En el segon set el panorama va canviar. Malgrat que fins a l’equador del parcial els dos equips anaven igual en el marcador, els lleidatans es van encallar en un parell de rotacions i no van tenir cap opció (15-25). El guió va ser el mateix al tercer set. Encara que el Balàfia va sumar 21 punts, va cometre massa errors per emportar-se el parcial.

El quart set va ser una muntanya russa. Els locals van començar molt bé amb un parcial de 5-1, però els barcelonins aviat igualarien el resultat (9-9). El Balàfia va arribar al tram final dominant (21-20), però amb 23-23 va jugar malament els dos últims punts de l’encontre. En el primer va ser un error en la recepció i en el segon va ser un tir en atac que se’n va anar fora (23-25).

Segons el tècnic del Balàfia, Jordi Martínez, "l’equip podria haver fet alguna cosa més, sobretot en el segon i el tercer set. Hi ha hagut moments que hem jugat bé, però petits detalls ens han marcat".

Amb aquesta derrota, el Balàfia Vòlei és vuitè de dotze equips, amb nou punts en nou jornades disputades, els mateixos que l’Olot i el Barcelona, sisè i setè, respectivament. El pròxim partit és el dissabte dia 17 a la pista del Prat, quart classificat.