Actualitat

El Barça B, examen decisiu per a la continuïtat d'Idiakez al Lleida

SEGREcom
21-10-2015
  • El Barça B, examen decisiu per a la continuïtat d'Idiakez al Lleida

El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, va evitar ahir afirmar amb rotunditat que al club tinguin plena confiança en el tècnic Imanol Idiakez -a diferència d'altres ocasions- i tampoc va garantir el futur del donostiarra més enllà del pròxim partit davant del Barça B, dissabte al Mini Estadi (18.05 hores, Esport 3), que, tenint en compte la trajectòria irregular de l'equip i les crítiques de l'afició, es presenta com un examen decisiu per a la continuïtat de l'entrenador basc.

"Veig Idiakez molt il·lusionat, igual que Jordi Esteve i tot el cos tècnic, però la realitat és la que és i ho hem de solucionar. Com? Sabem que guanyar ajuda molt i hem de buscar l'equilibri. Idiakez el que ha de fer és treballar pel Lleida i fer el màxim. Després les coses sortiran o no. El que estem fent és analitzar els errors que cometem, com podem millorar, parlar molt i pensar en el partit de dissabte, que és molt important. Si tinc plena confiança en Idiakez? Una cosa està molt clara, si no guanyes cal millorar", va assenyalar Esteve.

Al comentar-li els mitjans de comunicació presents que no havia estat rotund en la seua resposta va dir: "No és una qüestió de rotunditat. Si no hi hagués confiança, ja no estaria aquí. No insistiu més per aquí. És un tema que el club no té a sobre de la taula."

Tanmateix, se li va insistir si podia confirmar que el tècnic basc seguiria fins a final de temporada, ja que fins a la data el club ha respectat la durada dels contractes de tots els entrenadors que ha tingut (Emili Vicente i Toni Seligrat). "Jo demà puc estar mort. On estaràs tu demà? Ho saps?", va ser la seua resposta a la pregunta.

Esteve va admetre que el club està fent un seguiment d'altres entrenadors i jugadors, però va matisar que com fa habitualment.

"El Lleida el que ha de fer, no ara sinó sempre, és estar al dia d'entrenadors i jugadors, de tot. Amb Kiko Ramírez (que es vinculava amb el Lleida i el Castelló, club pel qual va fitxar finalment ahir) no tenim cap tipus de relació."

Albert Esteve va demanar "confiança" a l'afició després de qualificar de "difícil" l'inici d'aquesta temporada evitant definir-lo com a "bo, dolent o regular", tal com se li havia preguntat.

El president del Lleida Esportiu també va dir entendre les crítiques de l'afició en forma de xiulets i mocadors.

"És que si volem ser grans hem de ser exigents tots. O algú dubta que el club ho sigui? Que treguin mocadors els aficionats no passa només al Lleida, sinó en molts camps, i és perquè estimen el Lleida. L'important és que l'afició estigui amb l'equip, que es desplaci a Barcelona a veure si podem guanyar. Ara són els moments importants per ajudar-lo", va comentar.

entén l'afició

El president va dir que si l'afició xiula i treu mocadors és perquè és exigent i estima el club

Notícies relacionades: 
Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta