Actualitat

El capità Pau Bosch renova per dos temporades

SEGREcom
08-07-2014
  • El capità Pau Bosch renova per dos temporades

El Lleida Esportiu va fer ahir oficial la renovació del capità Pau Bosch, que seguirà al club durant les dos pròximes temporades, formant part del nou projecte d'Imanol Idiakez. El tècnic basc s'assegura així la continuïtat d'una de les peces clau de l'equip durant els últims anys i la polivalència del futbolista de Fondarella, que pot actuar en totes les posicions de la defensa i a l'eix del centre del camp.

Després de firmar la renovació, el capità va manifestar que es trobava molt satisfet i que mai havia dubtat de la seua continuïtat. "Estic molt content. No he estat nerviós durant aquests dies, estava molt tranquil perquè el Lleida volia que continués i jo també volia seguir. La meua nòvia sí que em preguntava si estava preocupat, però no ho estava en absolut", va afegir. "Si totes dos parts es volen posar d'acord, s'hi acaba arribant. Això és el que ha passat, ha sigut fàcil. Seguiré en el projecte perquè és ambiciós. Les temporades han anat avançant de forma molt positiva", va manifestar el jugador, que va afegir que "per a mi renovar amb el Lleida és un orgull, saps que la gent t'estima, volien que renovés i et sents estimat. Això és molt important per a mi".

Bosch, de 26 anys, és el quart futbolista que renova respecte a l'anterior temporada després de Torres, Molo i Miramón i el club continua esperant la resposta de Jesús Imaz. El de Fondarella, format al planter de la Unió Esportiva Lleida, va debutar amb el primer equip la temporada 2009-10, després d'un any cedit al Montsó. En els dos últims cursos d'existència del club va jugar 53 partits de Lliga i va marcar un gol.

Pau va continuar al Camp d'Esports amb el Lleida Esportiu i en les últimes tres temporades ha sigut un fix a l'onze, tant en defensa com al centre del camp. En total, el lleidatà ha disputat 104 partits de Lliga (2 gols), convertint-se en el futbolista amb més encontres de l'actual plantilla.

Jordi Esteve, director esportiu del Lleida, es va mostrar molt satisfet amb la renovació del capità i va manifestar que durant les pròximes setmanes es continuarà treballant en la confecció de la plantilla, a la qual de moment sols han arribat Albistegi i Fragoso. S'ha de recordar que l'equip començarà la pretemporada el dia 16.

polivalència

Amb la renovació de Pau Bosch, Idiakez guanya en polivalència en defensa i al centre del camp

Comparteix

Altres notícies del dia