Actualitat

El centre de Tàrrega s'omple d'activitats teatrals de carrer

SEGREcom
06-04-2014
  • El centre de Tàrrega s'omple d'activitats teatrals de carrer

Els carrers de Tàrrega es van omplir ahir de teatre coincidint amb l'última jornada de la Pre/Para Week, una iniciativa de FiraTàrrega d'activitats relacionades amb la pedagogia i la difusió de les arts de carrer, i en què van participar centenars d'aficionats al teatre de tot Europa.

Al matí, la gent que passejava per la capital de l'Urgell va poder disfrutar del resultat d'un taller d'iniciació a les arts de carrer amb una vintena de joves d'entre 10 i 12 anys. A continuació va ser el torn dels alumnes d'escoles internacionals i centres universitaris espanyols dedicats a la formació teatral, que van oferir un dels espectacles creats durant la setmana en un taller d'interpretació a l'espai públic. A la tarda, hi va haver assajos oberts de Yo soy mi mujer, d'Hermanos Kray, a Cal Trepat, i de Constructivo, de la Fundación Collado Van Hoestenberghe, a la farinera Balcells, dos espectacles vinculats al Programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega.

El primer se centra en un projecte de Rosa Carbonell, alumna del primer Màster FiraTàrrega de Creació en Arts de carrer. La biblioteca també va acollir aquesta setmana una exposició de llibres d'arts escèniques de carrer.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta