Actualitat

El Ciutat de Lleida reuneix les millors promeses

19-05-2014
  • El Ciutat de Lleida reuneix les millors promeses

Set dies després d'acollir la prova per a adults del Campionat de Catalunya de Motocròs, el circuit El Segre de la Partida de Rufea va tornar ahir a ser l'escenari d'una prova d'aquest campionat, el Ciutat de Lleida, aquesta vegada destinat a les categories per als pilots més joves. Van entrar en escena la MX125 2 T, la MXSub18 4 T, la MX85 (cadet i juvenil), la MX65, MX50 i la Fèmines.

A la MX125, Simeó Ubach va sorprendre els favorits, el líder Albert Girona i el segon Roger Oliver, que el van acompanyar en el podi. Igual d'emocionant va ser la lluita a la Sub-18, que al final va caure del costat d'Oriol Casas, seguit per Ferran Arnau de Vera, que afrontava la jornada líder després de les dos primeres proves, i Oriol Oliva.

La cadet MX85 va ser protagonitzada pels dos primers de la general, Roberto Otero i Álex Santín, amb una victòria d'aquest últim, que estreny més la classificació. La juvenil va ser per a Yago Martínez, que va reforçar així el lideratge. A la MX65 no hi va haver sorpreses i va acabar com a la general (Gerard Congost, Marc Pàmias i Raúl Sánchez). Yago Domínguez va aconseguir la victòria a la MX50 i en Fèmines va guanyar Aida Calero.

El Català de Motocròs no es mou de Lleida, ja que Ponts acollirà la pròxima cita el diumenge 25.