Actualitat

El Força Lleida ja supera els 800 abonats

SEGREcom
16-09-2014
  • El Força Lleida ja supera els 800 abonats

El Força Lleida ja ha superat la barrera dels 800 abonats quan encara queden tres setmanes perquè comenci la LEB Or i un mes i mig perquè l'equip de Joaquín Prado disputi el seu primer partit oficial al Barris Nord, ja que jugarà fora de casa la primera i tercera jornada i descansarà en la segona, ja que aquesta temporada la Lliga és de quinze equips després de la inclusió a última hora de l'Ourense.

Aquesta xifra, de la qual un 11 per cent correspon a altes, dobla els abonats que el club va aconseguir captar l'any passat a aquestes altures de la pretemporada, uns números que encara són més esperançadors si es té en compte que no s'hi han inclòs encara ni els pares de la base ni la majoria de les empreses, carnets que sí es van computar la campanya passada per aquestes dates. "La valoració global és molt positiva. Aquest any hem pogut començar a treballar amb una mica més de temps, no tot el que hauríem volgut perquè l'acord amb la Paeria i la Diputació es va demorar, però estem satisfets amb aquests números", va indicar el gerent del club, Ramon Bordas, que va destacar la fidelitat de les firmes comercials. "La confiança que ens han atorgat les institucions també s'està notant a l'hora de renovar o buscar noves empreses", va indicar Bordas, que es va mostrar esperançat de superar els poc més de 1.400 abonats amb què van comptar la campanya passada.

Al marge de l'aspecte social, el club encara està immers en la recerca de l'última peça que tanqui la plantilla, un ala-pivot que obri el camp i ajudi el rebot. "Estem mirant el mercat sense presses però amb la intenció de tancar-lo com més aviat millor", va assenyalar.

objectiu, més de 1.500

El club confia que en les sis setmanes que falten per al primer partit a casa se superi aquesta xifra

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?