Actualitat

El Lleida escull avui el seu 'cervell' entre dos opcions

SEGREcom
04-07-2014
  • El Lleida escull avui el seu 'cervell' entre dos opcions

El Lleida Esportiu elegirà avui el migcampista creatiu que busca Imanol Idiakez entre dos opcions. El club va estar a punt de concretar ahir l'operació, però hi ha una segona opció que ha fet retardar fins avui l'acord del qual falten alguns detalls per polir. Aquest migcampista, del qual no ha transcendit el nom, no serà Carlos de Lerma, malgrat que agrada a la direcció esportiva del Lleida i marxarà a l'UCAM Múrcia, sinó que podria estar entre dos jugadors que juguen en equips catalans.

Encara que el Lleida guarda discreció per no entorpir l'operació, un dels jugadors que encaixen en aquest perfil és el basc Ibon Gutiérrez, que ha jugat aquesta temporada al Sant Andreu pràcticament tots els partits. Gutiérrez, a prop de complir els 30 anys, va ser fitxat per Patxi Salinas per a l'equip barceloní. El que va ser volant en l'època de Mendilíbar al capdavant de l'Athletic ha militat al Numància, com a cedit de l'Athletic, i ja lliure, ha peregrinat per la Segona a Castelló, Albacete, Alacant i a Segona B a Alabès i Sestao. Com a curiositat, és cosí segon de l'exmadridista Guti.

D'altra banda, el director esportiu del Lleida Jordi Esteve es va reunir ahir al Camp d'Esports amb el representant d'Urko Arroyo, encara que no només van parlar del jugador basc que ha acabat contracte amb el Toledo. En qualsevol cas, el Lleida vol lligar primer el migcampista, encara que Arroyo agrada molt i se'l segueix des de fa dos anys. Urko espera ofertes de Segona divisió A perquè es tracta d'un jugador determinant i cotitzat. Després de fitxar el migcampista, el club se centrarà a buscar el davanter referencial.

Amb referència a Pau Bosch i Jesús Imaz, continuen sense respondre a l'oferta de renovació i el club no s'esperarà gaire més. En un altre ordre de coses, el lleidatà i exblau Miki Massana va ser presentat ahir per l'AEK Larnaka de Xipre.

Comparteix

Altres notícies del dia