Actualitat

El lleidatà Martínez surt d'Almenar més líder del Català

SEGREcom
21-04-2014
  • El lleidatà Martínez surt d'Almenar més líder del Català

José Luis Martínez va confirmar de nou els pronòstics i es va endur la victòria absoluta del Motocròs d'Almenar, quarta prova puntuable per al Campionat de Catalunya de l'especialitat, que es va celebrar ahir al circuit El Terré.

El pilot del Moto Club Segre, que en l'anterior cita disputada al Berguedà es va haver de conformar amb dos segons llocs, va sumar ahir unes altres dos victòries i ja n'acumula sis, amb la qual cosa amplia l'avantatge al capdavant de la classificació general de MXElit fins als 39 punts respecte al gironí Gerard Salavedra, segon a la classificació del campionat i que ahir només va poder ser tercer en scratch, amb un segon i un tercer llocs. Pau Doñate, que es manté tercer del certamen, va ser segon en la prova lleidatana després de ser tercer en la primera mànega i segon en la següent.

Molt més disputada està la categoria MX1, en la qual les diferències s'han ajustat molt gràcies als 47 punts sumats per Aleix Olius que, malgrat que es manté segon a la general, ara el seu desavantatge s'ha reduït a un sol punt respecte del líder, Javier Amatriain, que a Almenar només va poder sumar 29 punts i va acabar tercer en el còmput de les dos mànegues. També ha recuperat terreny Xavier Beranuy a mercè del seu segon lloc final.

En MX2, Francesc Mataró continua manant, però ahir tan sols va poder posar un punt al seu màxim rival, Nil Bussot. Tots dos van ser segon i tercer, respectivament, ja que la victòria se la va emportar Alonso Sánchez, que ara se situa quart a la general.

En MX3 i MX4 no hi va haver a penes sorpreses. Ángel Davins, líder de la primera categoria, ho és una mica més gràcies al segon lloc d'ahir i que el seu principal rival, Joan Vilalta, va quedar tercer, de forma que amplia a vuit el seu avantatge.

I en MX4 es va veure una altra passejada de Josep Font, que ha guanyat totes les proves disputades fins al moment.

Finalment, en MX5 es va imposar Jordi Redón, que ara se situa líder del Català.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta