El Llista torna a zona europea

JOSÉ CARLOS MONGE
22-05-2017
  • El Llista torna a zona europea

Després de la renovació de Darío Giménez i del fitxatge dels germans francesos Bruno i Roberto Di Benedetto, el Llista encara busca un nou fitxatge per a la temporada que ve, segons va explicar ahir després del partit el tècnic, Albert Folguera. “Sí, estem treballant en el tema i hi pot haver una sorpresa més, un jugador que pot aportar molt. Hi estem treballant i depèn també de les sortides que hi pugui haver”, va explicar el tècnic.

Pel que fa al partit Folguera va assenyalar que està “content pels tres punts", però considera: "al descans ens en podíem haver anat amb un 3-0 a favor, però a la segona part ens hem precipitat, ens han vingut les presses i ens hem posat nerviosos. No hem patit, però en qualsevol moment podia arribar un gol seu i això no m’ha acabat d’agradar”. “És cert que ells han apujat la intensitat a la segona part, però nosaltres ens hem desdibuixat. No ho entenc perquè era el mateix esquema de joc.”. A banda de segellar la salvació, la jornada ha servit perquè l’equip torni a zona europea. “Ara hem d’anar a Vilafranca a buscar la victòria, sabent que ells es juguen la vida. Encara no hem fet res i cal acabar al més amunt possible”, va afirmar Folguera.

D’altra banda, Folguera va ratificar, que seguirà la pròxima temporada al capdavant de l’equip. “En principi sí, ja estem planificant i decidint coses i aquesta és la idea que tenim”, va aclarir.

L’ICG Software va aconseguir ahir una treballada victòria sobre el Lloret (2-1) que permet a l’equip aixecar-se al novè lloc de la taula classificatòria, la qual cosa el situa en una posició que, si acaba així, li permetria disputar la temporada vinent competició europea. El triomf, a més, permet a l’equip segellar la permanència, un any més, en la màxima categoria de l’hoquei estatal, encara que tant el Llista com el Lloret, que arribaven al partit empatats a punts, estaven ja salvats abans de jugar, gràcies a les derrotes del Manlleu i del Vilafranca.

Saber-se salvats va ajudar l’equip d’Albert Folguera a afrontar el partit amb més tranquil·litat. Va jugar una molt bona primera meitat, en la qual va disposar d’ocasions, amb prou feines va cometre errors i va tenir el control del partit. Ferms en defensa, amb un Lluís Tomàs mostrant el seu habitual bon nivell, l’equip va poder permetre’s donar descans a Darío Giménez, afectat encara per un cop a les costelles que li impedeix jugar al cent per cent i que va disputar ahir menys minuts del que en ell és habitual. L’equip va saber tenir el cap fred fins als minuts finals i assegurar-se tres punts d’or que permeten als d’Albert Folguera continuar aspirant a disputar la pròxima temporada la Copa CERS.

Amb la d’ahir el Llista ja suma nou victòries, assoleix els 33 punts i queda a tres de la setena posició. Manté la bona trajectòria a la seua pista de l’Onze de Setembre, on ha encadenat cinc partits sense perdre, en els quals ha sumat quatre victòries i un empat. Falta un últim esforç per certificar el pas a Europa. No serà fàcil. La pròxima jornada l’equip visita el Vilafranca, un equip que lluita per la permanència i el tancament a casa serà davant del Reus, segon a la Lliga i acabat de proclamar Campió d’Europa.