Actualitat

El Magical ultima una estrena

j. ballabriga
24-09-2014
  • El Magical ultima una estrena

Les instal·lacions del centre audiovisual Magical Media de Lleida, a Gardeny, acullen des d'aquesta setmana la primera postproducció d'un llargmetratge de ficció. Es tracta de la pel·lícula Nick, dirigida pel lleidatà José Pozo, i que ja compta amb un acord de prevenda amb una firma distribuïdora internacional per a la seua estrena en 48 països de tot el món.

La pel·lícula es va rodar l'hivern passat en diversos escenaris d'Andorra, on el cineasta lleidatà ha creat la seua pròpia productora, Imminent Produccions, i on actualment està ultimant el muntatge i edició del film. "A mesura que vaig acabant els diferents blocs de la pel·lícula, els vaig enviant al Magical perquè l'equip tècnic faci les correccions de color i ajustaments d'imatge", va explicar ahir a SEGRE el director i guionista que, després d'anys dedicat al cine d'animació -va guanyar un Goya amb El Cid, la leyenda i va ser nominat per Donkey Xote- ara ha decidit centrar-se en la producció, o en aquest cas la direcció, de llargmetratges.

D'aquesta manera, Pozo i el seu equip treballen de forma paral·lela online entre Andorra i Lleida. "Estic molt content amb els equips tècnics del Magical, tenen un molt bon nivell, i també estic satisfet perquè un lleidatà com jo pugui ajudar a rendibilitzar aquesta tecnologia punta que hi ha ara a Lleida", va afirmar.

En la seua primera pel·lícula amb actors de carn i os, rodada en anglès, Pozo ha escrit un guió dirigit al mercat internacional entre el thriller i el drama, protagonitzat per Nick, un noi de 15 anys interpretat per l'andorrà Cooper Crafar, fill de l'exmotociclista neozelandès Simon Crafar, establert al Principat. Nick és expulsat d'un internat i acaba en un petit poble juntament amb la seua germanastra que no coneixia, una policia, a la qual confessa que ha vist un assassinat i que l'ha fotografiat.

preestrena a andorra

El director lleidatà preveu presentar la pel·lícula 'Nick' el pròxim 28 de novembre a Andorra

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta