Actualitat

El mercat de Balàfia ja compta amb tres empreses interessades a gestionar-lo

SEGREcom
20-04-2014
  • El mercat de Balàfia ja compta amb tres empreses interessades a gestionar-lo

El mercat de Balàfia ja compta amb tres empreses interessades a gestionar aquest equipament municipal. Així ho va explicar ahir l'alcalde accidental, Rafael Peris, que va assenyalar que les firmes, que ja han contactat amb l'ajuntament, "podrien anar de la mà d'un supermercat, que fes de locomotora del mercat".

La firma que finalment gestioni el mercat també serà l'encarregada de buscar un espai per ubicar les tres parades amb què compta actualment l'equipament, mentre durin les obres de demolició i reconstrucció de l'edifici, la licitació de les quals aprovarà la Paeria en el pròxim ple, juntament amb la redacció del nou projecte per a aquest espai. Peris va afegir que l'ajuntament espera que les obres puguin començar a finals d'aquest any o a començaments del vinent.

Per la seua part, Àgueda Llobera, portaveu dels paradistes, va valorar positivament que l'ajuntament tregui finalment a concurs la recuperació del mercat, encara que va apuntar que als comerciants també els preocupa on s'ubicaran les parades mentre durin les obres i si hauran de fer alguna inversió per adequar l'espai que els ofereixi la concessionària. Per la seua part, l'associació de veïns del barri també va fer una valoració positiva de la recuperació de l'espai.

Comparteix

Altres notícies del dia

Enquesta

Consideres justa la sentència del procés?